Chaning mop cloth

STÄDTJÄNSTER

ISS - Städtjänster för företag & organisationer

Med ett stort utbud av skräddarsydd städhjälp och miljömärkta städtjänster skapar vi välfungerande arbetsplatser åt både större och mindre företag.

Cleaning in cafe

Varför ISS?

Över 100 års erfarenhet inom städtjänster

ISS har lång erfarenhet av att erbjuda kvalitativa städtjänster till alla våra kunder. Oavsett storlek på ert företag eller var i landet ni finns.

  • Vi erbjuder flera olika typer av städtjänster och skräddarsyr dem efter dina behov.
  • Våra medarbetare är vår styrka. Det är genom dem vi skapar de bästa arbetsplatserna hos våra kunder.
  • Våra tjänster är alltid kostnadseffektiva och bygger på relation samt förtroende.
  • Vi arbetar ständigt med att utvecklas och arbetar därför med världsledande leverantörer och innovatörer inom städtjänster.
  • Vi minskar ständigt avfallsmängder och miljöpåverkan genom återvinning, lägre energiförbrukning, effektivare transporter och reducerad användning av förpackningar. 

Brett utbud av städtjänster 

Fördelar med ISS städtjänster

Få den bästa städhjälpen för ditt företag med våra förstklassiga städtjänster. Vi levererar omfattande kunskap och skapar en säker arbetsmiljö som främjar och stöttar dina företagsmål. Med ISS städtjänster tar du din verksamhet till nästa nivå med vår globala städexpertis och dedikerade personal.

Vi hjälper er att uppnå högsta standard inom städning och hygien. Rena, hygieniska och välkomnande arbetsplatser hjälper er att förbättra koncentrationen, öka produktiviteten och minska stressen – faktorer som attraherar och behåller talanger och samtidigt skapar ett gott intryck hos besökare. 

stadfirma

Städtjänster för en tryggare vardag

Medarbetare ska kunna förvänta sig att de platser de besöker och arbetar på är rena, säkra och hygieniska. Även om det har varit en självklarhet, har det blivit allt viktigare att aktivt säkerställa dessa faktorer på platser vi besöker och utför städtjänster på. ISS städfirma arbetar varje dag för att främja välbefinnande och säkerhet hos medarbetare genom våra städtjänster och städhjälp. Genom att använda smart teknik, förstklassiga produkter och vår expertis inom städning kan ISS skapa arbetsplatser åt kunder med god renlighet, trygghet och rykte. 

AdobeStock_94692045

Läs de senaste nyheterna från ISS 

INSIKTER & NYHETER/blogg