Cleaning table with blue cloth

Daglig städning av bästa kvalitet  

ISS kombinerar de bästa metoderna och redskapen för daglig städning, och levererar den bästa städkvalitet som samtidigt säkerställer god ergonomi och minskad miljöbelastning.

Varför ni ska välja ISS för daglig städning

Vi har ett nära samarbete med alla våra kunder för att förstå exakt vad som behövs för att leva upp till Cleaning Excellence för just dig. Utifrån det skräddarsyr vi en professionellt dagligt städschema, med full transparens, som är anpassad efter dina specifika behov, ditt företags storlek och önskemål. Vi utför både daglig städning och periodiska storstädningar. Dessutom erbjuder vi en rad specialanpassade städtjänster och skräddarsydda lösningar för specifika branscher.

ISS har lång erfarenhet av större kunder med behov av daglig städning, men kan även hjälpa mindre företag efter deras behov. Vi är lyhörda för kundens önskemål och börjar alltid därför med en behovsanalys. Därefter skapar vi ett dagligt städschema som stämmer överens med ert behov. Vi vill inte krångla till saker och ting – utan strävar efter enkla, prisvärda och effektiva lösningar.

Du kan vara säker på att vår daglig städning är kvalitetssäkrad när du väljer ISS som samarbetspartner. Våra medarbetare får en grundlig utbildning inom städning som omfattar allt det som krävs för att skaffa sig rätt kompetens. Vi betonar dessutom vikten av hur de uppträder på ett korrekt och trevligt sätt hos våra kunder

Så går vår dagliga städning till 

DE_MyISS_Smartphone

Steg 1

Kontakta oss 

Börja med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar dig därefter inom kort för att stämma av mer kring era behov av daglig städning för att se hur vi på ISS kan hjälpa er på bästa sätt. Kom ihåg att ingen verksamhet är för stor eller för liten – vi hjälper företag i alla storlekar. 

2023_ISS_Porto_040

steg 2

Vi besöker era lokaler 

Eftersom behovet av daglig städning varierar för olika verksamheter, kommer vi alltid ut till er för att titta på lokalerna och skapa oss en bättre uppfattning av era behov. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt upplägg som vi sedan offererar och ni får ta ställning till.   

Close up cleaning door handle

steg 3

Städningen kan påbörjas 

Efter accepterad offert påbörjar vi den dagliga städningen. Ni får en personlig kontaktperson hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till vid frågor.   

Vi står givetvis för all städutrustning såsom dammsugare, rengöringsmedel, hinkar etcetera som krävs för att göra jobbet. Det som normalt extrafaktureras är hygienmaterial till toaletter samt plastpåsar till sopor, där ni endast betalar för det som ni faktiskt gör av med. 

AdobeStock_326319922

asteg 4

Uppföljning och utvärdering 

ISS är ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi har därför strikta processer för system- och kvalitetskontroll, och följer löpande upp vår avtalade kvalitet. Om det mot förmodan skulle finnas brister justeras självklart detta.   

Om ni under tiden för samarbetet märker att ni har behov av andra tilläggstjänster såsom vaktmästeritjänster, storstädning eller fönsterputs, går det självklart bra att utöka avtalet eller lägga till engångstjänster. Många av våra kunder väljer med tiden att gå över till en helhetslösning där ISS står för alla facility-tjänster som ni är i behov av.