FI_2018_Ultimes Business Garden_IFS_01

Jobba hos ISS

Välkommen till ISS, med en halv miljon medarbetare över hela världen, alla med en passion för att göra skillnad. Vår samlade kunskap är enorm, och unik. Vi är ISS, människorna bakom världens bästa platser. 

Gå vidare till vår karriärssida med lediga tjänsterhttps://iss.workbuster.com/
FI_2021_Outokumpu_01

En plats där människor kan utvecklas

En karriär på ISS handlar om att göra skillnad. ISS medarbetare arbetar på flygplatser, banker, sjukhus och många andra platser där de påverkar miljontals människors liv varje dag. Våra medarbetare bryr sig om platserna de skapar, kunderna och bidrar alltid med en personlig touch i allt de gör.

4 anledningar att välja ISS för din karriär

  1. Vi bryr oss om våra medarbetare: ISS är mer än bara ett jobb. Det är en plats där du kan utvecklas och påverka människors liv varje dag.
  2. Gemensamt syfte: Vi kopplar samman människor och platser för att få arbetsvardagen att fungera ännu bättre. Gemenskap, ärlighet, ansvar, och kvalitet är våra ledstjärnor.
  3. Karriärmöjligheter: Hos ISS är dina möjligheter obegränsade. Vi erbjuder utbildningar och mentorskap för att stödja din utveckling och karriär.
  4. Konkurrenskraftig lön och förmåner: Du får inte bara en konkurrenskraftig lön utan också branschens bästa förmåner, inklusive flexibla arbetstider för en balans mellan arbetsliv och privatliv.

TRAINEEPROGRAM 

ISS Global Management Traineeprogram

Är du ambitiös, prestigelös och har fötterna på jorden? Är du intresserad av att forma framtiden för ISS, världens ledande serviceorganisation? Då kan du vara den vi söker. 

Ge din globala karriär en kick-start med ISS Global Management Traineeprogram. 

Läs mer om ISS Global Management Traineeprogram/jobba-hos-oss/global-management-trainee
US_2019_Riot Games_LA_Annual Report 2019 (18)

Vi bryr oss om våra medarbetare och värnar om mångfald

ISS är en fantastisk plats att arbeta på, tack vare våra medarbetare. ISS är en plats där du kan vara dig själv samtidigt som du är en del av något större. Vi tror på inkludering och mångfald, vilket gör oss kreativa, produktiva och attraktiva som arbetsplats. 

FI_2023_Restaurant Ragnar_Cash desk_02

Säkerhet och trygghet är vår prioritet

Våra medarbetares hälsa och en trygg arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Utbildning och utrustning är avgörande för att förebygga olyckor och skapa en säker arbetsplats. 

FI_2021_Cleaning services_Summer job_01

Karriärmöjligheter och erkännanden

På ISS får du inte bara en karriär utan möjligheter till långsiktig utveckling. Vi firar och uppmärksammar alltid våra medarbetares framgångar genom Apple Awards och internationella utmärkelser.

Gå vidare till karriärsidanhttps://iss.workbuster.com/