FI_2020_imop_Ultimes Business Garden_Cleaning_02

Svanenmärkt kontorsstädning — för rena, säkra och hygieniska kontor 

Med skräddarsydda lösningar, miljömärkta produkter och kunnig personal skapar vi välfungerande kontor.   

Varför välja ISS kontorsstädning för ditt kontor?

Med drygt 3 000 städföretag att välja på i Sverige, kan det vara svårt att veta vilket man ska anlita för sin kontorsstädning. Vi listar därför tre viktiga anledningar till att välja just ISS som er städpartner, och vad som ingår i vår kontorsstädning.

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Miljömärkt 

Att ha städning på sitt kontor tar vi för givet. Att kontorsstädningen är skonsam mot både miljö och de som städar borde också vara en självklarhet.  

Med Svanenmärkt kontorsstädning från ISS försäkrar du dig om att din företagsstädning görs med omtanke om miljö, klimat och de som städar. Vi doserar rätt och hushåller med resurserna. Genom Svanenmärkningen garanterar vi hållbar kontorsstädning till våra kunder och en miljösäker arbetsplats för våra medarbetare – och dessutom med högre städkvalitet än traditionella städmetoder.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
2023_ISS_Porto_024

Skräddarsydd kontorsstädning 

ISS erbjuder kontorsstädning till alla företag, oavsett storlek, i hela Sverige. Vår leverans utgår alltid från ditt företags behov. Vissa större företag vill att vi städar deras lokaler varje dag medan mindre företag ibland enbart har behov av kontorsstädning en gång i veckan. Vi hjälper er att hitta rätt lösning för er kontorsstädning.   

Utöver kontorsstädning kan vi också hjälpa till med fler tjänster som gör ett kontor till en trivsam plats. Vi är experter på kompletterande tjänster till kontorsstädning – och kan leverera fönsterputs, storstädning och golvvård. Vi erbjuder även helhetslösningar för ditt kontor med växter, kaffe och frukt.  

People DK - Adela 2

Kunnig personal med kollektivavtal och ansvarsförsäkring 

ISS är Sveriges största leverantör inom städning. Alla våra medarbetare omfattas av kollektivavtal och får en grundlig utbildning för att kunna nå upp till våra högt ställda krav på expertis inom städning, hållbarhet och service. Självklart har vi en ansvarsförsäkring så att du som kund ska kunna känna dig trygg om något skulle inträffa.  

AdobeStock_522757542

Fördelar med kontorsstädning

Det finns många fördelar med kontorsstädning, men kanske viktigast är att den har en positiv påverkan på arbetsmiljön. Ett rent och städat kontor med mindre allergener gör att personalen mår bättre och kan prestera på topp, samtidigt som risken för frånvaro och sjukdom minskar. Städade golv och en mer organiserad arbetsplats överlag, bidrar också till minskad risk för olyckor. Det som många kanske inte tänker på är att kontorsstädning också bidrar till helhetsintrycket av ert företag när t.ex. kunder, arbetssökande och samarbetspartners kommer på besök. Med rena och fräscha lokaler kan ni göra ett gott intryck och förbättra era chanser till försäljning och att attrahera rätt talanger.  

Så går vår kontorsstädning till 

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

Börja med att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar dig därefter inom kort för att stämma av mer kring era behov av kontorsstädning för att se hur vi på ISS kan hjälpa er på bästa sätt. Kom ihåg att ingen verksamhet är för stor eller för liten – vi hjälper företag i alla storlekar.  

AdobeStock_249826261

steg 2

Vi besöker era lokaler 

Eftersom behovet av kontorsstädning varierar för olika verksamheter, kommer vi alltid ut till er för att titta på lokalerna och skapa oss en bättre uppfattning av era behov. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt upplägg och pris på kontorsstädning som vi sedan offererar och ni får ta ställning till.  

Cleaning table with blue cloth

steg 3

Kontorsstädningen påbörjas 

Efter accepterad offert påbörjar vi kontorsstädningen med avtalad frekvens och omfattning. Ni får en personlig kontaktperson hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till vid frågor.  

Vi står givetvis för all städutrustning såsom dammsugare, rengöringsmedel, hinkar etc. som krävs för att göra jobbet. Det som normalt extrafaktureras är hygienmaterial till toaletter samt plastpåsar till sopor, där ni endast betalar för det som ni faktiskt gör av med.  

AdobeStock_502173319

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

ISS är ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi har därför strikta processer för system- och kvalitetskontroll, och följer löpande upp vår avtalade kvalitet. Om det mot förmodan skulle finnas brister justeras självklart detta.  

Om ni under tiden för samarbetet märker att ni har behov av andra tilläggstjänster såsom vaktmästeritjänster, storstädning eller fönsterputs, går det självklart bra att utöka avtalet eller lägga till engångstjänster. Många av våra kunder väljer med tiden att gå över till en helhetslösning där ISS står för alla facility-tjänster som ni är i behov av till kontoret.