Diversey_ISS_060

Professionell golvvård för företag — för hållbara golv med lång livslängd

Med skräddarsydd och miljömärkt golvvård skapar vi attraktivare och mer välkomnande arbetsplatser.   

ISS HUB_2022_03

Varför välja golvvård från ISS?

Ekonomisk val och maximal glans

Golv behöver skyddas. Renovering är som regel dyr och störande för verksamheten. Om man "bara" lägger till på golvrengöring blir livslängden på golven avsevärt kortare än om man underhåller golven kontinuerligt. Slitna golv behöver först nollställas, för att sedan återställas genom nya slitskikt. Sedan kan vi, med hjälp av regelbunden städning i kombination med storstädning och att följa en golvvårdsplan, säkerställa minimal förslitning och maximala resultat. Låt oss vårda era golv för ökad livslängd, bästa ekonomi och maximal glans. 

Värt att påpeka är också att golvvård inte bara är nödvändigt för att förlänga golvens livslängd, det gör dem också snygga och välvårdade. Det bidrar till att skapa välkomnande lokaler och attraktiva arbetsplatser. Det bidrar dessutom till en mer organiserad och säker arbetsplats, där risken för olyckor minskar. Se därför golvvård som en investering i er verksamhet samt i era besökare och anställda. 

se-header-stadfiram

Varför välja golvvård från ISS?

Skräddarsydd golvvård 

Våra experter inom golvård skräddarsyr underhållet av era golv, oavsett om fastigheten har vackra gamla trägolv, parkett, linoleumgolv, stengolv eller mattor. ISS anpassar sitt arbete efter just ert företags behov och storlek. Vi tar tillsammans med er fram en tydlig underhållsplan efter golvens specifika skötselråd för att säkerställa hållbara golv med lång livslängd. Vi dokumenterar genomfört underhåll i en periodisk plan för att säkerställa bästa underhåll.  

ISS Contract Awards with GPA_1920x1080

Varför välja golvvård från ISS?

Skinande rena och miljömärkta golv   

Vi har resurserna och kompentensen att vårda era golv med minsta möjliga miljöpåverkan för en mer hållbar framtid. Vår golvvård är Svanenmärkta vilket innebär att vi arbetar med kemikaliefria och hållbara städmetoder. Inom golvvård använder vi oss till exempel av diamantrondeller tillsammans med vanligt vatten vid polering av golven för maximal glansförstärkning. De miljontals mikroskopiskt små diamanterna som utgör rondellernas yta skapar fantastiska resultat. 

Vi har även möjlighet att utföra polishbort helt kemikaliefritt genom innovativa effektiva städmaskiner och rondeller som endast kombineras med vatten. Vi arbetar löpande med att utveckla våra städmetoder och hitta innovativa lösningar för att skapa bästa resultat på ett effektivt och hållbart sätt. Inom ISS använder vi robotteknik där vi ser att det är effektivt, ekonomiskt lönsamt eller när kunden efterfrågar den senaste tekniken.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
FI_2019_Helsinki-Vantaa_Cleaning_02

Varför välja golvvård från ISS?

Golvvård av utbildade specialister 

ISS är Sveriges största städleverantör med egenutbildade specialister inom varje typ av städområde. Förutom golvvård är våra medarbetare också utbildade inom hållbarhet och service, och omfattas självklart av både ansvarsförsäkring och kollektivavtal. För att säkerställa högsta kvalitet lägger vi aldrig ut arbete på underleverantörer.  

Hur vår golvvård går till

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

För att få hjälp med golvvård från ISS, börja med att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi återkopplar då till er inom kort för att ta ärendet vidare.  

AdobeStock_210799372

steg 2

Platsbesök

För att kunna erbjuda skräddarsydd golvvård kommer vi ut och tittar på era lokaler och ser efter vad det är för typ av golv och underhåll som är lämpligt. Därefter skickar vi en offert.  

Diversey_ISS_060

steg 3

Vi sätter igång

Efter accepterad offert sätter golvvården igång och börjar arbeta enligt den framtagna underhållsplanen. Ni får en kontaktperson hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till.  

AdobeStock_448715589

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

En viktig del av vår golvvård är att kvalitetssäkra resultatet, så att vi lever upp till det vi lovar. Vi uppskattar alltid feedback, och om det mot förmodan skulle finnas brister i vårt arbete, åtgärdar vi självklart detta omgående.