Workplace

Över 50 års erfarenhet av städning av skolor och förskolor

Bra skolstädning bidrar till bättre arbetsmiljö och minskade reparationskostnader

AdobeStock_241546146

Bättre arbetsmiljö och minskade reparationskostnader

Många skolor befinner sig ofta i en onödig, ond och trist cirkel där innemiljön negligeras, oreda tolereras och renhållningen är bristfällig. Detta leder till att innemiljön påverkar elever och personal negativt samt bidrar till ett ökat slitage av lokalerna, vilket i sin tur kostar enorma pengar i onödan.

Genom att följa uppsatta städrutiner för skolor och förskolor kan en bättre rengöring återskapa den goda innemiljön, vilket bidrar till god arbetsmiljö och minskade reparationskostnader av lokalerna.

FI_2021_Cleaning services_Outokumpu_02

Medarbetare som bryr sig

Alla ISS medarbetare levererar en personlig och professionell service och genom att vara synlig i skolans lokaler och korridorer bidrar de till att skapa trygghet för era elever. Med över 50års erfarenhet av skolstädning besitter vi den expertis som krävs för att kunna bidra med rådgivning och tillsammans med er skapa en leverans perfekt anpassad efter era behov.

AdobeStock_335185229

Vi skyddar och vårdar era golv

Snygga och välomhändertagna golv är viktiga för att skapa välkomnande lokaler och attraktiva arbetsplatser. Oavsett om er skola har exempelvis vackra gamla trägolv, linoleumgolv, stengolv, mattor eller olika golv i olika rum kan våra experter inom golvvård skräddarsy underhåll utifrån just era golvs unika behov.

Vi tar tillsammans med er fram en tydlig underhållsplan efter golvens specifika skötselråd för att säkerställa hållbara golv med lång livslängd. Golv representerar stora investeringar som behöver skyddas.

Läs mer om golvvård/tjanster/stadtjanster/golvvard

Behöver ni hjälp med skolstädning?

DE_MyISS_Smartphone

steg 1

Kontakta oss 

Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kommer då att återkoppla till er inom kort för att ta ärendet vidare.   

AdobeStock_573675819

steg 2

Platsbesök 

För att kunna erbjuda skräddarsydd skolstädning kommer vi ut till er för ett platsbesök. Vi går tillsammans igenom er lokaler. Därefter sätter vi ihop en offert.  

Cleaning soap dispenser

steg 3

Vi börjar arbeta 

Efter accepterad offert kan vi påbörja skolstädningen.

AdobeStock_59045113

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

En viktig del av vår skolstädning är kvalitetskontroll och uppföljning av vårt samarbete. För att du som kund alltid ska känna dig nöjd utvärderar vi tillsammans arbetet.