DDC-16-018-028

utbildning

Professionell service för universitet, skolor och förskolor

Vi har över 100 års erfarenhet av service för utbildningsbranschen. Vårt mål är att skapa en ren, trygg och trivsam miljö för era elever och personal.

Skolstädning

Vi tar hand om allt från klassrum till toaletter och matsalar och hjälper er att hålla rent och snyggt i gemensamma utrymmen. Bra skolstädning bidrar till en förbättrad utbildningsmiljö.

Läs mer om skolstädning här


Tekniska tjänster

Lämna era fastigheter i trygga händer. Lita på vår erfarenhet och låt våra experter hjälpa er att skapa en bättre inom- och utomhusmiljö på din skola eller förskola. 

Läs mer om tekniska tjänster här


Mat & Dryck

Vår skolmat bygger på näringsriktiga, variationsrika och välsmakande måltider med skräddarsydda serveringslösningar så att elever och personal ska kunna se fram emot en härlig matupplevelse varje dag.

Läs mer om skolmat här

se-header-stadfiram

Golvvård för attraktiva lokaler

Vi vårdar era golv oavsett material och skräddarsyr underhållsplaner för hållbara och attraktiva lokaler. Golven är en stor investering som vi skyddar.

Läs mer om golvvård från ISS/tjanster/stadtjanster/golvvard
AdobeStock_340809284

Glada och friska elever och lärare 

Vi strävar efter att skapa en miljö som inspirerar till nyfikenhet och välmående. Vår utbildade personal arbetar systematiskt och effektivt för att minska allergiproblem och trötthet.