AdobeStock_330397214

Specialstädning för alla typer av lokaler och företag 

ISS erbjuder specialstädning av högsta kvalitet för en mängd olika lokaler, från kontor till industri och sjukhus. Vi har specialiserat oss på städning av känsliga laboratoriemiljöer inom elektronik och medicin, där kraven på vår kompetens är extra höga. 

Specialstädning för alla behov

Vi är stolta över att använda effektiva, ergonomiska och miljöanpassade metoder när vi städar och kvalitetssäkrad städning är en självklarhet för oss. Vår personal går igenom en omfattande städutbildning för att säkerställa att de har rätt kompetens och kan hantera alla typer av utmaningar.

Vi betonar också vikten av god kundservice och att uppträda professionellt och vänligt vid varje tillfälle. Lita på ISS för din specialstädning, oavsett vilken typ av lokal det gäller. 

Våra specialstädtjänster

AdobeStock_88560614

För industri

Vårt erfarna team har den tekniska kompetensen att utföra specialstädning i industriella miljöer. Vi förstår att dessa områden har unika utmaningar och kräver noggrannhet för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö. Med avancerad utrustning och specialiserade tekniker tar vi itu med allt från maskinrengöring till sanering av produktionsutrymmen.

2022_Health_Services_24

För hälsa & vård

Inom hälso- och sjukvårdssektorn är hygien avgörande. Vår specialstädning är speciellt utformad för att möta de höga kraven på renhet och desinfektion. Vi noggrannstädar och steriliserar alla ytor och utrymmen för att minimera risken för korskontaminering och spridning av sjukdomar.

detaljhandel-butik

Kommersiell städning

Få en produktiv arbetsmiljö med vår kommersiella specialstädning! Vi tar hand om allt, från kontorsstädning till butiksrengöring. Eliminera damm, smuts och bakterier för en fräsch och inbjudande arbetsplats för både anställda och kunder.

se-svanen-logga

Svanenmärkt

Vi strävar efter att prestera utmärkt kvalitet samtidigt som vi skyddar miljön. Vår specialstädning är miljövänlig och innebär att vi använder svanenmärkta rengöringsprodukter och hållbara metoder. På så sätt kan du njuta av en skinande ren plats samtidigt som du bidrar till att bevara vår planet.

Marina-Hörnsten1

Industristädning: ett krävande och riskfyllt arbete som kräver säkerhetsutbildad personal

Industristädning är ett riskfyllt och krävande arbete som utförs på olika typer av industrianläggningar. Marina Hörnsten, chef för ett team som bland annat jobbar med att rengöra 100 meter långa ugnar i en fabrik i Umeå, berättar om hur industristädning går till.   

Läs hela artikeln här/blogg/iss-industristadning

Hur vår specialstädning går till

AdobeStock_372702836

steg 1

Kontakta oss

För att komma igång, börja med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar då dig inom kort för att höra mer om vad ni har för städbehov så att vi kan ta ärendet vidare och hjälpa er på bästa sätt.  

2023_ISS_Porto_008

steg 2

Platsbesök 

Därefter gör vi alltid ett platsbesök hos er för att skapa oss en bättre uppfattning om vad ni behöver, och kunna ge ett skräddarsytt förslag på upplägg. Vi tar sedan fram en offert som ni får ta ställning till.  

Cleaning table with blue cloth

steg 3

Vi påbörjar städningen 

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet kan vi påbörja städningen som utförs med den frekvens och omfattning som vi kommit överens om. Det går självklart bra att utöka uppdraget med andra tilläggstjänster med tiden om så skulle önskas.  

AdobeStock_583915544

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

Vi följer regelbundet upp kvaliteten på städningen för att säkerställa att vi håller det vi lovar. Självklart är vi alltid öppna för feedback, och om det skulle finnas brister åtgärdar vi detta.