Cleaning soap dispenser

Helhetslösningar inom hygienservice

Att ha fräscha toaletter och tvättrum är otroligt viktigt, inte bara för era medarbetare utan även för era besökare. En välkomnande och modern arbetsplats kräver en fungerande hygienservice, vilket i sin tur tillför stort värde för hela arbetsplatsupplevelsen. 

Hygiensäkert och kostnadseffektivt

Hos ISS ser vi till att era lokaler alltid är välstädade och doftar rent, så att ni alltid ger ett positivt intryck för alla som besöker er. Vår höga standard på hygienservice innebär också att ni har friska och trygga medarbetare, som kan känna sig säkra under hela arbetsdagen.

Med utbildad personal och rätt utrustning utför vi även smittstädning, vilket är särskilt viktigt i dessa tider. Så låt oss tillsammans fokusera på långsiktigt välbefinnande för att förbättra produktiviteten och minska sjukfrånvaron bland era medarbetare.

FI_2019_Stockmann_Cleaning Services_02

Hur säkerställer vi en problemfri hygienservice

En säker och ren arbetsmiljö bidrar till en trevligare och mer inbjudande plats att arbeta på. Vi är stolta över att erbjuda utbildade medarbetare och innovativa, beröringsfria lösningar för att hantera hygien på arbetsplatsen. Vårt erbjudande inkluderar behovsanpassad service och förbrukningsmaterial samt installation av kontrollerade dispenserlösningar för tvål, toalettpapper, handdukar och mer. 

I vår strävan efter att skapa en förbättrad arbetsmiljö, kan vi även installera automatiska sensorer som övervakar pappersnivåer och fyller på automatiskt. Som ett resultat kan våra kunder känna sig trygga och skyddade mot smuts, bakterier och virus. Med allt detta åtagande kan du dra nytta av en ren och säker arbetsmiljö, som både besökare och anställda kan uppskatta.

DE_MyISS_Smartphone

steg 1

Kontakta oss

För att komma igång, börja med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar då dig inom kort för att höra mer om vad ni har för städbehov så att vi kan ta ärendet vidare och hjälpa er på bästa sätt.  

2023_ISS_Porto_026

steg 2

Platsbesök 

Därefter gör vi alltid ett platsbesök hos er för att skapa oss en bättre uppfattning om vad ni behöver, och kunna ge ett skräddarsytt förslag på upplägg. Vi tar sedan fram en offert som ni får ta ställning till.  

Close up cleaning hand dryer

steg 3

Vi påbörjar städningen 

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet kan vi påbörja städningen som utförs med den frekvens och omfattning som vi kommit överens om. Det går självklart bra att utöka uppdraget med andra tilläggstjänster med tiden om så skulle önskas.  

AdobeStock_62553843

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

Vi följer regelbundet upp kvaliteten på städningen för att säkerställa att vi håller det vi lovar. Självklart är vi alltid öppna för feedback, och om det skulle finnas brister åtgärdar vi detta.