PowerPoint Video background_Hygiene steward

Desinfektion och förebyggande smittstädning

God hygien är avgörande för att skapa en trygg och effektiv arbetsplats för både kunder och medarbetare.

ISS US_Cleaning_0G0A0086

En strategisk syn på förebyggande smittstädning

Vi erbjuder: 

  • Flertalet olika typer av städtjänster
  • Personalen är vår viktigaste komponent för att lyckas
  • Våra tjänster är alltid kostnadseffektiva och bygger på relation samt förtroende
  • Vi arbetar ständigt med att utvecklas och arbetar därför med världsledande leverantörer och innovatörer
  • Minska avfallsmängder och miljöpåverkan genom återvinning, lägre energiförbrukning och minskad användning av transporter och förpackningar.

Varför förebyggande smittstädning

Smittsamma sjukdomar sprids lättare än vad vi kan föreställa oss, och det är därför som förebyggande smittstädning är så viktig.

Hos oss kan du lita på att våra tjänster inte bara inkluderar desinfektionsmedel, utan vi går ett steg längre. Från rengöringsmedel till saneringsutrustning, vårt team har allt som krävs för att tillhandahålla en omfattande och effektiv smittstädning.

FI_2020_imop_Ultimes Business Garden_Cleaning

Effektiv och vetenskapligt grundad Desinfektion

Med den senaste städtekniken är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ desinfektion och rengöring av sina miljöer.

Vi använder innovativ teknik, såsom uv-robotik och luftrenare, för att effektivt ta bort smuts och bakterier. Dessutom använder vi ånga och andra smarta lösningar för att säkerställa att alla ytor är helt rena och fria från skadliga mikroorganismer.

Vi förstår vikten av en hälsosam arbetsmiljö och skyddet av människor och verksamheter, och vi är glada över att kunna hjälpa våra kunder att uppnå detta med hjälp av vår avancerade städteknik.

PURE SPACE

ISS Pure Space

Med PURE SPACE kan man inte bara förbättra hygienen på en arbetsplats eller i ett offentligt rum, utan även få viktig data för att bibehålla renligheten och uppmuntra till rätt beteende.

Genom att använda denna teknik kan man säkerställa att områden hålls rena och fria från farliga bakterier eller virus. Men det är inte bara själva desinfektionen som gör PURE SPACE så effektivt – det är även teknologin som ligger bakom.

Genom att samla in data kan man identifiera områden som behöver extra uppmärksamhet eller om det finns mönster i besökarnas beteende som kan förbättras. PURE SPACE är en innovativ lösning som verkligen kan göra skillnad för hygien och renlighet i dagens värld.

Läs mer om Pure Spacehttp://

Hur går desinfektion och förebyggande smittstädning till

DE_MyISS_Smartphone

steg 1

Kontakta oss

För att komma igång, börja med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar då dig inom kort för att höra mer om vad ni har för städbehov så att vi kan ta ärendet vidare och hjälpa er på bästa sätt. 

DE_2021_Cleaning_PureSpace

steg 2

Platsbesök

Därefter gör vi alltid ett platsbesök hos er för att skapa oss en bättre uppfattning om vad ni behöver, och kunna ge ett skräddarsytt förslag på upplägg. Vi tar sedan fram en offert som ni får ta ställning till. 

CH_2020_Hygiene-Services_Disinfection-Agent_ISS00658

steg 3

Vi påbörjar städningen

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet kan vi påbörja städningen som utförs med den frekvens och omfattning som vi kommit överens om. Det går självklart bra att utöka uppdraget med andra tilläggstjänster med tiden om så skulle önskas. 

AdobeStock_62553843

steg 4

Uppföljning och utvärdering

Vi följer regelbundet upp kvaliteten på städningen för att säkerställa att vi håller det vi lovar. Självklart är vi alltid öppna för feedback, och om det skulle finnas brister åtgärdar vi detta.