AdobeStock_645997048

ISS underlättar vardagen för den offentliga sektorn 

Service för offentlig sektor: stat, kommun och landsting

Oavsett om er verksamhet drivs inom stat, kommun eller landsting så finns ISS här för att underlätta er vardag. Vi erbjuder skräddarsydda servicelösningar anpassade efter er och eran verksamhet. Läs mer om våra olika servicetjänster nedan och tveka inte att höra av er om ni vill veta mer:

WebDesktopNZHospital

Din servicepartner inom hälsa och vård

Vi är Nordens ledande tjänsteföretag inom säker och kvalitetssäkrad sjukhusstädning. Vi stöttar små och stora verksamheter med högkvalitativ service och innovation som skapar trygga och trivsamma miljöer för både patienter och personal. Vi skräddarsyr lösningar för din verksamhet – oavsett storlek.

Läs mer om här/branscher/halsa-vard
DDC-16-018-028

Professionell service för universitet, skolor och förskolor

Vi har över 100 års erfarenhet av service för utbildningsbranschen. Vårt mål är att skapa en ren, trygg och trivsam miljö för era elever och personal.

Läs mer här/branscher/utbildning
Bild3

ISS tecknar omfattande avtal med Försvarsmakten gällande servicetjänster 

Försvarsmakten väljer ISS som leverantör av lokalvård och andra servicetjänster till ett värde av 96 miljoner per år. Det nya avtalet innefattar leveranser till Försvarsmaktens verksamhet inom område Norr.

Läs mer i pressmeddelandethttps://via.tt.se/pressmeddelande/3325208/iss-tecknar-omfattande-avtal-med-forsvarsmakten-gallande-servicetjanster?publisherId=3236495&lang=sv