detaljhandel-butik

Vi finns här för alla butiker, stora och små

Med smarta lösningar, innovativa tekniker och fokus på hållbarhet hittar vi lösningen på just dina behov inom detalj- och varuhandeln.

2022_Cleaning_Services_18

Vi finns nära dig

ISS är ett globalt företag som erbjuder allt från städning och säkerhet till tekniskt underhåll. Trots vår storlek finns vi nära och lokalt förankrade för att kunna ge den bästa servicen till just ditt företag inom detalj- och varuhandeln.

Vi har alla nödvändiga processer och avtal på plats för att du ska kunna känna dig trygg med oss som din samarbetspartner. Oavsett var i Sverige du befinner dig, finns vi här för att hjälpa dig.

Woman cleaning wooden stair cases

Vi gör din detaljhandel bättre och ökar kundnöjdheten

Vi tror på långvariga partnerskap för att verkligen utveckla och förbättra den dagliga upplevelsen för dina kunder och medarbetare. Vår kompetens och fokus på service kommer att öka kundnöjdheten i dina butiker.

Vi är experter inom vårt område och strävar alltid efter att ge dig som kund en professionell och förtroendeingivande upplevelse. Samtidigt fokuserar vi på att ständigt förbättra vårt erbjudande och våra lösningar, för att leverera ännu bättre resultat för din verksamhet.

Cleaning machine

Kostnadseffektiva lösningar anpassade efter flödet i just din butik

Leverera högsta kvalitet till dina kunder, samtidigt som du håller nere kostnaderna. Våra skräddarsydda lösningar är anpassade efter dina kunders köpbeteende och butikens öppettider. 

Oavsett tid på dagen, hög- eller lågsäsong, anpassar vi vår service efter dina behov. Du kan vara säker på att få den mest kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningen, även under kampanjer. 

2023_ISS_Cleaning Service_01

Öka din försäljning med dagliga kvalitetskontroller

En ren butik är nyckeln till en bättre kundupplevelse och ökad försäljning. Våra dagliga kvalitetskontroller ger direkt feedback och säkerställer högsta servicenivå. Tack vare våra tekniska lösningar kan vi garantera högsta kvalitet i varje steg av leveransprocessen och på så sätt säkerställa att vi hela tiden håller vad vi lovar.

Vi utvecklar din verksamhet genom att identifiera och åtgärda brister för en ren och välorganiserad butik, vilket ökar försäljningen.

AdobeStock_195599516

Gör ett gott intryck med rena skyltfönster

Vill du ha en ren, välskött och välkomnande butik? Rena skyltfönster ger ett bra första intryck och signalerar professionalitet och omsorg om detaljer. Våra fönsterputsare fokuserar på kvalitet, hållbarhet och service för att säkerställa en imponerande och långvarig glans året om.

Läs mer om ISS professionella fönsterputsning >/tjanster/stadtjanster/fonsterputs
AdobeStock_343875403

Vi är stora in i minsta detalj

Med över en halv miljon experter världen över erbjuder vi kunskap och innovation inom facility service och skapar en ren och välkomnande miljö för dina kunder och medarbetare. Vi hjälper dig med allt från städning av golvytor, provrum och toaletter till underhåll av ventilationssystem och belysning. Vi får platser att fungera, nu och i framtiden.

Med vår professionella service och underhåll kan du vara säker på att din butik alltid är ren, fungerar och välkomnande. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta det bästa upplägget för just dina behov. 

Se alla ISS tjänster för din detaljhandel >/tjanster
2023_ISS_Photo 5_Denmark

Platser som gör skillnad

Vi tror på att göra världen bättre, en plats i taget. Tillsammans med dig strävar vi efter att förbättra vår leverans och din verksamhet. Med gemensamma insatser kan vi skapa positiv förändring. 

Läs mer om ISS hållbarhetsarbete och hur vi kan göra skillnad tillsammans./hallbarhet