DE_2019_HVDUS_Interior_June_05

Mattservice för alla företag

Vi erbjuder prisvärd service för i stort sett alla typer av mattor.

ID_Website_Specialized Services_Cleaner

Prisvärd service för en mängd olika matttyper 

Med ISS Mattservice behöver du inte längre oroa dig för att dina mattor inte håller högsta klass. Vi erbjuder prisvärd service för en mängd olika matttyper och ser till att hämta, tvätta och lämna tillbaka dem till ditt företag. 

Med snygga och rena mattor kan du förbättra arbetsmiljön och ge ditt företag ett professionellt och välkomnande intryck. Dessutom minskar du golvslitaget och hindrar smuts att komma in i lokalerna. Med ISS Mattservice kan du välja mellan standardmattor i olika storlekar och färger, eller specialdesignade mattor med ditt företags logotyp. Oavsett vad du väljer ser vi till att dina behov och önskemål uppfylls. Med oss blir det enklare och fräschare att hålla högsta standard på dina mattor. 

RBS

Vår specialiserade mattservice

Vi är stolta över att erbjuda en heltäckande mattservice som omfattar allt från daglig städning till djupgående rengöring av mattor och textilier. Vår expertis sträcker sig över olika branscher, inklusive kontorsmiljöer, hälsovårdsinrättningar, utbildningsinstitutioner och industriföretag.

Vi förstår att varje arbetsplats har sina unika behov, och vårt team anpassar våra tjänster för att säkerställa en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag. 

AdobeStock_417962202

Hur vår golvvård går till

Vi tror på att leverera resultat genom ett noggrant och välstrukturerat tillvägagångssätt. ISS Mattservice inleder varje projekt genom att utföra en grundlig analys av dina mattors skick och vilka rengöringsmetoder som bäst passar.

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter och avancerad utrustning för att säkerställa en djupgående och skonsam rengöring. 

  1. Inspektion och Planering: Vårt första steg innebär en noggrann inspektion av arbetsplatsen och mattorna. Detta hjälper oss att identifiera specifika problemområden och skapa en anpassad plan för rengöring. 
  2. Förbehandling: Vi börjar med att förbehandla mattorna för att lösa upp smuts, fläckar och lukt. Detta steg är avgörande för att säkerställa en noggrann rengöring. 
  3. Djupgående Rengöring: Genom att använda avancerad rengöringsutrustning och teknik utför vi en djupgående rengöring av dina mattor. Detta avlägsnar inte bara synlig smuts, utan också allergener och föroreningar som kan påverka inomhusluftens kvalitet. 
  4. Efterbehandling: Vi avslutar processen med noggrann efterbehandling för att säkerställa att mattorna är helt rena och fria från rengöringsprodukter. 
ISS HUB_2022_03

Fördelarna med våra Mattjänster

Genom att välja vårt företag för dina mattservicebehov får du tillgång till en rad fördelar som kommer att göra skillnad för din arbetsplats: 

  • Hälsosam Arbetsmiljö: Renlighet spelar en viktig roll för att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Våra tjänster bidrar till att minska allergener och förbättra inomhusluftens kvalitet. 
  • Professionell Expertis: Vårt team består av erfarna och skickliga yrkesmän inom mattservice. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera överlägsna resultat. 
  • Tidsbesparing: Att outsourca din mattservice till oss frigör värdefull tid för ditt företag att fokusera på kärnverksamheten. 
  • Hållbarhet: Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder som är skonsamma mot både människor och miljö. 

Behöver du vår hjälp?

AdobeStock_567608015

steg 1

Kontakta oss 

Bbörja med att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kontaktar då dig inom kort för att höra mer om vad ni har för städbehov så att vi kan ta ärendet vidare och hjälpa er på bästa sätt.  

AdobeStock_618939513

steg 2

Platsbesök 

Därefter gör vi alltid ett platsbesök hos er för att skapa oss en bättre uppfattning om vad ni behöver, och kunna ge ett skräddarsytt förslag på upplägg. Vi tar sedan fram en offert som ni får ta ställning till. 

Chaning mop cloth

steg 3

Vi påbörjar städningen

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet kan vi påbörja städningen som utförs med den frekvens och omfattning som vi kommit överens om. Det går självklart bra att utöka uppdraget med andra tilläggstjänster med tiden om så skulle önskas.  

AdobeStock_583915544

steg 4

Uppföljning och utvärdering

Vi följer regelbundet upp kvaliteten på städningen för att säkerställa att vi håller det vi lovar. Självklart är vi alltid öppna för feedback, och om det skulle finnas brister åtgärdar vi detta.