2022_Warehouse_11

Butiksstädning — för rena och fräscha butiker

Med flexibla lösningar, miljömärkta produkter och innovativ teknik skapar vår butiksstädning välfungerande butiker med återkommande kunder.  

AdobeStock_94692045

Varför butiksstädning från ISS?

Flexibel samarbetspartner som bidrar till er framgång

En högkvalitativ butiksstädning är en viktig del av kundupplevelsen. Våra serviceutbildade medarbetare ser till att hålla butikerna rena med bland annat golvglans och en klanderfri miljö – alltid levererat med ett leende, personlig service och kunskap. Vårt mål med vår butiksstädning är att vara en trygg och flexibel partner, med en hög förståelse för era och butikens storlek och specifika behov. Vanligt är att vi anpassar frekvensen på butiksstädningen för olika tidpunkter på året. På vintern när mer smuts dras in i butiken på grund av snö och slask kan städning behövas oftare än på sommaren.  

AdobeStock_207714693

Varför butiksstädning från ISS?

Miljömärkt

Sedan juni 2014 är ISS butiksstädning miljömärkt genom Svanen. Det innebär bl.a. att vi endast använder miljömärkta rengöringsmedel som doseras effektivt i små mängder. Dessutom har vi strikta processer för kvalitetskontroll och arbetar alltid på ett ergonomiskt sätt.

 Vi arbetar kontinuerligt för att minska förbrukningen av kemikalier inom vår butiksstädning. Sedan 2013 har vi minskat användningen av kemikalier med 86%, och mellan 2019 och 2020 var minskningen 31%. Den tydliga trenden, som pågått under en lång tid, grundar sig på ett idogt och fokuserat innovationsarbete. Det tillkommer också ständigt nya metoder och innovationer som möjliggör en kemikaliefri städning, eller en minimal förbrukning där kemikalier behöver användas.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
UVD Robot

Varför butiksstädning från ISS?

Butiksstädning med innovativ teknik 

Vid vår butiksstädning använder vi bl.a. robotteknik när vi ser att det är effektivt, ekonomiskt lönsamt eller när kunden efterfrågar det. Det skapar fördelar när det gäller arbetsmiljö, ergonomi och effektivitet. T.ex. kan en städrobot ta över tunga arbetsmoment för att minimera arbetsskador och kvällsarbete. Genom att erbjuda innovativa butiksstädningslösningar till våra kunder och dess butiker kan vi arbeta proaktivt med utveckling och ny teknik.  

Så går vår butiksstädning till

DE_MyISS_Smartphone

Steg 1

Kontakta oss

Är ni intresserade av butiksstädning? Börja då med att fylla i formuläret högst upp på sidan. Därefter kontaktar en av våra säljare er så snart som möjligt för att ta ärendet vidare.  

Workplace

Steg 2

Vi besöker era lokaler

För att kunna erbjuda skräddarsydd butiksstädning för just er verksamhet kommer vi först ut och tittar på era lokaler innan vi lämnar en offert. Vi kommer tillsammans överens om ett lämpligt upplägg på butiksstädningen som vi ger ett prisförslag på.  

Cleaning in cafe

steg 3

Städningen påbörjas

Efter accepterad offert påbörjas städningen med den omfattning och frekvens som vi avtalat. Ni får en kontaktperson hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till vid frågor.

AdobeStock_627032795

Steg 4

Uppföljning och utvärdering

En viktig del av vår butiksstädning är kvalitetskontroll och uppföljning av hur samarbetet fungerar. Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och är alltid lyhörda för kunders synpunkter. Om det skulle finnas brister åtgärdar vi självklart detta omgående.