AdobeStock_88560614

Industri-städning för hållbarhet och effektivitet

Med rätt kompetens, erfarenhet, och teknisk utrustning, bidrar vår industristädning till en säker och trivsam arbetsplats.  

Varför industristädning från ISS?

Industristädning ställer höga krav på kompetens, erfarenhet, och teknisk utrustning, för att kunna arbeta effektivt och säkert. Vi på ISS är en av de ledande aktörerna inom branschen, och här förklarar vi varför ni ska välja just oss till er leverantör av industristädning.

AdobeStock_233418742

Rätt kompetens och lång erfarenhet av industristädning och sanering 

Industristädning och industrisanering anpassas efter era industrilokaler. Det innebär ofta att vi städar tak, väggar, rengör maskiner och arbetsutrustning, samt sanerar bort kemikalier. För att kunna göra detta på ett säkert och effektivt sätt krävs specialistutbildad personal.  

ISS har erfarenheten och kompetensen att utföra industristädning i speciella och utmanande miljöer som exempelvis i industri-, tillverknings-, och lageranläggningar. Vi använder endast vår egen personal som utbildas inom industristädningens olika arbetsmoment. På så sätt ser vi till att städningen håller det vi lovar, samt att den utförs säkert och effektivt, så att produktionen kan pågå utan driftstörningar.  

AdobeStock_422395330

Rätt teknisk utrustning

Eftersom industriella miljöer ofta kan vara farliga att vistas i på grund av t.ex. giftiga kemikalier och färger, krävs avancerad skyddsutrustning och även specialutrustning för lagring av spillmaterial och avfall. Som ledande aktör inom facility management har vi på ISS givetvis sådan utrustning med oss när vi gör jobbet.  

Vidare avänder vi oss av robotteknik där det är möjligt att minska belastningen och öka säkerheten för våra medarbetare, samtidigt som det skapar goda, rena, och kostnadseffektiva resultat.  

AdobeStock_419881302

Ledande aktör med anpassade lösningar 

ISS har lång erfarenhet av att driva komplexa serviceuppdrag riktade mot industrikunder och vi ser till att erbjuda hela vårt tjänsteutbud för att skräddarsy integrerade servicelösningar åt våra kunder.  

Som ledande städföretag i Sverige har vi förmånen att hjälpa stora såväl som mindre företag med industristädning. Våra kunder omfattar alltifrån fabriker, till industrilager, och kraftverk. Inget uppdrag är således för stort eller för litet för oss att ta oss an.  

AdobeStock_408716830

Fördelar med industristädning

Industristädning och industrisanering är en förutsättning för att säkerställa en ren och säker arbetsplats, där anställda trivs och mår bra, och kan prestera på topp. Vidare bidrar industristädning till att slitaget på maskiner minskas, samt att deras prestanda och livslängd ökar. Värt att påpeka är också att professionell industristädning oftas kan utföras utan några som helst driftstörningar. 

DE_MyISS_Smartphone

Kontakta oss 

Behöver ni hjälp med industristädning? Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. En säljare kommer då att återkoppla till er inom kort för att ta ärendet vidare.