AdobeStock_330397214

Industri

För en effektiv och säker industri

Tre anledningar att välja ISS

AdobeStock_567634206

Specialkompetens inom industristädning och sanering

Vår personal är specialutbildad för industristädning och har lång erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsanläggningar.

AdobeStock_408716830

Ledande aktör med anpassade lösningar

Som en av världens ledande leverantörer inom fastighetstjänster har vi expertis för att stötta alla typer av industriföretag.  Vi skräddarsyr servicelösningar för er i allt från fabriker till industrilager och kraftverk. 

AdobeStock_553168442

Avancerad teknik

Vi använder avancerad teknik, inklusive robotar när det är möjligt, för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i vårt arbete. Detta minimerar risken och ger mer kostnadseffektiva resultat.

Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd tjänster för er industri - med fokus på era medarbetares hälsa och välmående tillsammans med effektivitet och hållbarhet för era fastigheter. Kontakta oss idag!

Industristädning

Vi ser till att era medarbetare och lokaler är trygga: Vi rengör och sanerar både i produktion och på kontoren -  för att er verksamhet ska fungera.

Supporttjänster

Vi hjälper er fokusera på verksamheten: Vi hanterar allt från avfallshantering, vaktmästeri,  till post- och gods och flyttservice så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Workplace

Vi skapar arbetsplatser som fungerar för er: Vi använder vår kunskap om design och teknik för att göra er industri produktiv och hållbar.

Tekniska tjänster

Vi levererar skräddarsydda lösningar för industriföretag för att säkerställa optimal drift, underhåll och säkerhet i industriella anläggningar.

Mat & Dryck

Mat och dryck som föder produktivitet: Våra matexperter levererar fräsch och god mat för era team genom hela arbetsdagen.

Marina-Hörnsten1

INSIKTER & NYHETER

Industristädning: ett krävande och riskfyllt arbete som kräver säkerhetsutbildad personal 

Industristädning är ett riskfyllt och krävande arbete som utförs på olika typer av industrianläggningar, som till exempel kraftverk och fabriker. Det handlar inte om att torka av ytor med trasa och mopp, utan om att använda specialutrustning och metoder för att ta bort smuts, färg, partiklar och kemikalier för att produktionen ska fungera optimalt. Industristädning kräver också en hög säkerhetsmedvetenhet och utbildad personal som kan hantera de risker och faror som finns i en industriell miljö. Marina Hörnsten, chef för ett team som bland annat jobbar med att rengöra 100 meter långa ugnar i en fabrik i Umeå, berättar om hur industristädning går till. 

Läs artikeln här/blogg/iss-industristadning