RBS

Fönsterputs för företag 

Miljömärkta produkter, flexibla lösningar och bra personal.

FI_2019_Helsinki-Vantaa_Cleaning_04

Funderar du på vilken leverantör du ska välja för fönsterputs?

ISS är en pålitlig partner med många års erfarenhet inom branschen och vi är stolta över att kunna erbjuda fönsterputsning anpassad efter just era specifika behov.  

Här är 7 anledningar att välja ISS som leverantör för fönsterputs:

  1. Pålitlig och högkvalitativ service
  2. Erfarenhet av företag i alla storlekar och branscher
  3. Perfekt resultat - varje gång
  4. Flexibla företagslösningar
  5. Miljömärkta rengöringsmedel
  6. Erfarna och kunniga fönsterputsare
  7. Trygg, pålitlig och transparent partner
2022_Cleaning_Services_18

1. Pålitlig och högkvalitativ service

Vi förstår vikten av rena och glänsande fönster, både utåt och inåt. Med vårt team av erfarna fönsterputsare kan du lita på att vi levererar en service av hög kvalitet varje gång.

AdobeStock_552747027

2. Erfarenhet av företag i alla storlekar och branscher

Oavsett bransch eller om ditt företag är stort eller litet. Vi har den erfarenhet som krävs och anpassar vår service för att möta dina specifika behov och se till att dina fönster hålls i toppskick.

AdobeStock_62667374

3. Perfekt resultat - varje gång

Vår målsättning är att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och service säkerställer vi glänsande rena fönster som ger ett positivt intryck för era besökare.

En ren och välskött arbetsplats ger ett professionellt intryck och skapar förtroende hos kunder, medarbetare och samarbetspartners, något som kan vara avgörande för långsiktiga affärsrelationer. 

AdobeStock_195599516

4. Flexibla företagslösningar

Få fönstren att glänsa med vår professionella fönsterputsning. Oavsett om det gäller 2-glas, 4-glas fönster, fasadglas eller butiksfönster, kan du lita på oss. Vi tar hand om allt, så slipper du hålla reda på när det är dags för nästa putsning.

Platsbesök och skräddarsydda lösningar

Vi börjar alltid med ett platsbesök för att inspektera byggnader och lokaler samt en inventering av alla fönster. Därefter presenterar vi den bästa lösningen för just dig, inklusive en riskbedömning.

Tillsammans väljer vi den bästa lösningen för dig – oavsett om det är en prenumeration med förbestämda intervall, behovsbaserad fönsterputsning eller något däremellan.

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

5. Fönsterputsning med miljömärkta rengöringsmedel 

Alla våra städtjänster, inklusive fönsterputs, är Svanenmärkta och uppfyller höga miljöstandarder. Vi jobbar hela tiden för att hitta nya innovativa metoder för att ytterligare förbättra våra tjänster. Tack vara detta arbete använder vi endast miljömärkta rengöringsmedel och i vissa fall använder vi en innovativ metod baserad på ultrarent vatten. 

Metoden ultrarentvatten bygger på kranvatten som har genomgått en process med fyra filter för att avlägsna salter och andra ämnen. Resultatet är en fönsterputsning utan ränder och snabb torkning. Det bästa av allt är att denna metod av fönsterputs är skonsam mot miljön eftersom den inte involverar några kemikalier. 

Genom att välja fönsterputs från ISS bidrar du till en renare och mer hållbar framtid. Vi strävar efter innovation och använder ruttoptimering för att minimera utsläpp från våra körningar och leveranser.

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
FI_2021_Cleaning services_Summer job_03

6. Erfarna och kunniga fönsterputsare

ISS erbjuder professionell fönsterputsning utförd av utbildad och kunnig personal. Våra fönsterputsare är dedikerade och har mångårig erfarenhet. De tror på goda relationer och är nyckeln till ett perfekt resultat. 

Genom att anlita ISS som leverantör för fönsterputs får du en resultatinriktad samarbetspartner som lyssnar till dina behov, ger vägledning och använder kunskap och expertis för att hitta den bästa lösningen för dig.

ISS Cleaning window Copyright ISS

7. Trygg, pålitlig och transparent partner

Fönsterputsning är ett riskfyllt arbete, men med ISS kan ni känna er trygga. Vi har lång erfarenhet och omfattande kunskap om lagar och regelverk. Alla tillstånd och avspärrningar säkerställs, och vi inleder alla nya samarbeten med ett platsbesök och riskanalys.

Våra fönsterputsare är experter inom höghöjdsarbeten, säkerhetsutbildade, kollektivavtalsanslutna och fullt försäkrade. Detta ger dig extra trygghet och förtroende i vårt arbete.

Vi håller oss uppdaterade genom löpande utbildning i de senaste maskinerna och teknikerna för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i vårt arbete.

SE-Andreas-Edwall-Driftchef-Fönsterputs

"Det handlar om att komma ifrån det traditionella sättet att se på fönsterputs och jobba för att hitta mer innovativa och miljövänliga metoder"

Andreas Edwall, Driftchef inom fönsterputs på ISS  

Läs intervjun med Andreas/blogg/iss-driftchef-fonsterputs

Varför är fönsterputsning viktigt?

Det spelar ingen roll hur fräscha era lokaler är om ni inte har rena fönster. Era fönster är nyckeln till det första intrycket och sätter tonen för vilka ni är som företag. Med ISS kan du säkerställa att det första mötet är imponerade och välkomnande.

Professionell fönsterputs spelar en avgörande roll för att skapa en trivsam arbetsplats. Genom att ha rena fönster skapar ni inte bara en välkomnande atmosfär, utan bidrar även till välbefinnande hos era medarbetare. Med professionell fönsterputs får ni inte bara gnistrande rena fönster, utan även ett positivt intryck för era besökare. En ren och välskött arbetsplats signalerar professionalism och omsorg om detaljer, vilket bygger förtroende hos kunder och samarbetspartners.

Ljuset påverkar hur vi mår och presterar. Genom regelbunden fönsterputs säkerställer ni maximalt naturligt ljus i era lokaler, vilket skapar en ljus och positiv arbetsmiljö.

Interior of empty canteen with tables and chairs

Dra fördel av vår fönsterputsning året om, oavsett hög- eller låg säsong.

Varför vänta på våren när du kan njuta av rena fönster året om? ISS erbjuder professionell fönsterputs och underhåll som innefattar inneglasväggar, höghöjdsstädning, takstädning och ventilationsrengöring - oavsett säsong.

Att boka in städning/fönsterputs efter säsong är inte bara en smart strategi för att säkerställa en säker och inbjudande miljö året om för er, era medarbetare, partners och/eller kunder.

Även skyltfönster kräver löpande underhåll under hela året. Tveka inte att höra av er så hittar vi ett upplägg som passar bäst för just er och era behov. Kontakta oss idag för att boka in en professionell fönsterputsning och underhåll av era fönster och inneglasväggar. 

4 enkla steg till rena fönster - Så går vår fönsterputs till

AdobeStock_567608015

steg 1

Kontakta oss:

Fyll i formuläret högst upp på sidan så återkopplar vi inom kort.

AdobeStock_62667374

steg 2

Platsbesök:

Vi kommer ut för ett platsbesök och går tillsammans igenom antal fönster, deras storleken och typ samt genomför en riskbedömning innan vi presenterar en offert.

AdobeStock_326583790

steg 3

Vi putsar dina fönster:

Efter accepterad offert påbörjar vi fönsterputsningen. Se till att plocka undan eventuella hinder så att vi kan göra vårt jobb på ett smidigt sätt.

AdobeStock_548538090

steg 4

Uppföljning och utvärdering:

Vi gör en noggrann kvalitetskontroll och följer upp för att säkerställa att du som kund är helt nöjd med vårt arbete.