US_2019_Riot Games_LA_Annual Report 2019 (13)

om oss

Vi är ISS

Vi är din partner för alla tjänster i din fastighet. Vi är ungefär en halv miljon människor över hela världen. Vår gemensamma kunskap och innovationsförmåga är enorm. Vi får platser att fungera, nu och i framtiden.  

Vi finns där du finns

Vi finns över hela Sverige och i mer än 30 länder världen över. Det gör att vi kan leverera global innovation, erfarenhet och enhetlighet till både små och stora företag inom alla branscher. Läs mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig i din bransch.

Styrkan finns i vår gemenskap där varje individ är viktig. Vi arbetar i partnerskap, globalt och lokalt, tillsammans. Med våra medarbetare, med våra partners och med våra kunder.  

FI_2018_Ultimes Business Garden_IFS_02
Mining Hospitality

Vårt arbetssätt

Vi bygger långvariga relationer och förtroende genom att vara professionella och transparenta. 

Genom att arbeta nära dig får vi en förståelse för ditt företags och dina kunders behov. Vi använder data, erfarenheter och kunskap för att utveckla smarta lösningar för att möta dessa behov, hantera risker och sänka kostnader.

Historical_Pictures_1960-1973_0007

Vår historia

ISS grundades för över 100 år sedan men har genom åren hållit fast vid samma värderingar. Kärnan i vår verksamhet är fortfarande att koppla samman människor och platser – för att få tillvaron, och världen, att fungera bättre. Oavsett om det handlar om sjukhus som vårdar patienter, företag som ökar produktiviteten, flygplatser som transporterar resenärer eller industrier som tillverkar produkter finns vi där för att hjälpa till. 

”People make places and places make people"

Vi tror att det är människorna som gör platsen och att platsen gör människorna. Vi vet att när vi levererar det vi ska, bidrar vi till att göra tillvaron enklare och arbetslivet bättre – det är det som driver oss.