AdobeStock_576509437

Kosnultföretag

Vi ger ditt företag konkurrensfördelar

Ge din konsultfirma konkurrensfördelar med våra skräddarsydda och mångsidiga tjänster. Vi inspirerar dina medarbetare att leverera sitt absolut bästa och arbetar tillsammans för att göra din arbetsplats till den mest attraktiva för nya talanger. Låt oss bygga ditt konsultföretags framgång tillsammans. 

se-header-stadfiram

Vi förstår din verksamhet

Vi vet att konsultföretag vill ge kunderna högsta möjliga kvalitet. Vi hjälper dig nå dit genom att skapa en arbetsmiljö som både är effektiv, hållbar och lönsam.

Varje konsultföretag är unikt och har olika behov. Därför samarbetar vi med dig för att hitta den bästa lösningen för just ditt företag. Genom att optimera produktivitet och lönsamhet hjälper vi dig att nå målen och ger ditt företag konkurrensfördelar.

AdobeStock_560995408

Intelligenta och hållbara lösningar

Vi hjälper er att bli framgångsrika genom innovation. Vår expertis inom affärsintelligens och smarta byggnader gör att ni kan dra nytta av den senaste tekniken och fortsätta vara konkurrenskraftiga. 

Våra tjänster har stort fokus på hållbarhet, samhällsansvar och medarbetarnas välmående, något som genomsyrar allt vi gör. 

Cleaning in cafe

Engagerade medarbetare

Våra medarbetare är hjärtat i vårt arbete. De gör allt för att göra er arbetsplats attraktiv och välkomnande, vilket imponerar på era kunder, engagerar era medarbetare och lockar de bästa talangerna. 

2023_ISS_Porto_326

Vi finns nära och hjälper ditt företag oavsett storlek

ISS har lokalkontor på de flesta större orter i Sverige och hjälper både små och stora konsultföretag inom alla branscher. Med vår geografiska täckning kan vi minska kostnader och skapa värde och serviceupplevelser för både kunder och medarbetare. 

2023_ISS_Porto_030

Vi är en pålitlig partner för ditt konsultföretag

Vi värdesätter kvalitet och enhetlighet. Genom att ha en kontakt och leverans i egen regi jobbar vi smidigt och transparent vilket minskar riskerna och höjer kvaliteten.

RBS (4) (1)

Läs de senaste nyheterna från ISS 

INSIKTER & NYHETER/blogg