DE_2019_HVDUS_Interior_June_06

Miljömärkt lokalvård — för en ren & säker arbetsmiljö

Expertis inom Lokalvård. Med skräddarsydd Svanenmärkt lokalvård och specialistutbildad personal bidrar vi till välbefinnande för människor och ökad produktivitet för företag.

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt lokalvård 

Ända sedan 2014 har tjänsten lokalvård hos ISS varit Svanenmärkt. Det innebär att vi lever upp till högt ställda krav vad gäller miljövänliga städprodukter, utbildad personal, minimering av växthusgaser, samt system- och kvalitetskontroll.  

Vi använder endast miljömärkta rengöringsmedel. Dessutom använder vi en mindre mängd rengöringsmedel och gör av med färre förpackningar, dukar och avfallspåsar än traditionell lokalvård. Med det sagt kan du lita på att ISS som leverantör av lokalvård gör ert företag mer konkurrenskraftigt och stärker ert miljöarbete i organisationen. 

Läs mer om ISS & Svanen/blogg/iss-svanen
FI_2020_imop_Ultimes Business Garden_Cleaning

Skräddarsydda lösningar 

Våra städtjänster för lokalvård är standardiserade kvalitativa och effektiva, som efter behov kan anpassas efter just ert företags storlek, behov och önskemål. 

Vi kan sköta enbart städningen, men erbjuder också ett sort utbud av tilläggstjänster såsom fönsterputs, golvvård och mattservice. Om ni vill kan vi även underhålla växter och se till att kaffe och frukt finns på kontoret. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi erbjuder lokalvård till företag i alla storlekar. För större kunder med kontor på flera platser finns möjlighet till att ta fram ett nationellt avtal

ISS US_Cleaning_0G0A9864

Specialistutbildad personal 

Till skillnad från många andra aktörer inom branschen använder ISS endast egna städare, och lägger aldrig ut något arbete på underleverantörer. Alla våra städare genomgår en gedigen utbildning inom städning (ISS egna?), hållbarhet och service innan de börjar arbeta. Självklart omfattas de av kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle inträffa.