se-header-stadfirma

Sveriges största leverantör inom städning

Genom vår städfirma får du ett stort utbud av kvalitativa, flexibla och hållbara städtjänster. Som er städfirma skapar vi rena och säkra miljöer för era medarbetare, besökare och kunder.

Över 100 års erfarenhet av städtjänster

I över 100 år har ISS skräddarsytt städtjänster för små och stora företag och är idag en världsledande städfirma inom kommersiell städning med verksamheter i över 30 länder. Vi samarbetar med globala leverantörer och innovatörer för att hitta nya smarta lösningar för dig som kund. Utöver städning erbjuder vi utveckling och förvaltning av er arbetsplats och servicelösningar inom mat och dryck, teknik och support.

ISS Contract Awards with GPA_1920x1080

Vi bryr oss om det lilla företaget

Trots att vi är stora bryr vi oss mycket om dig som driver ett litet företag. Vi anpassar våra städtjänster utifrån ditt företags specifika behov och förutsättningar och hjälper dig hitta flexibla och kostnadseffektiva lösningar.

DE_DTAG Technical

Vi möter det stora företagets behov

Med en närvaro i över 30 länder har vi förmågan att leverera global innovation och smarta integrerade servicelösningar till kunder i många olika branscher. Det gör att vi även kan möta komplexa behov hos större multinationella företag.

5 anledningar att välja ISS städfirma  


  1. Alla kunder är lika viktiga för oss, stora som små. Vi anstränger oss för att hitta den bästa lösningen för just ditt företag.
  2. Vi bygger relationer och förtroende genom att vara professionella och transparenta.
  3. Vi arbetar nära dig för att förstå kundupplevelsen och hur vi kan göra din arbetsplats produktiv, trivsam och inspirerande.
  4. Våra medarbetare är utbildade experter från hela servicebranschen.
  5. Våra städtjänster är miljöcertifierade och vi har högt satta hållbarhetsmål.
 

 

Stort utbud av städtjänster för större och mindre företag

ISS är en världsledande städfirma inom kommersiell städning på många olika områden. Vår städfirma erbjuder städtjänster för bland annat kontor och butiker, och utöver det fler tjänster som specialstädning och hygienservice. Vilken städning ert företag än behöver så är vår städfirma alltid professionell och flexibel efter era behov, oavsett storleken på ert företag.

AdobeStock_538838313

Vårt hållbarhetsarbete

Vi ställer höga krav på oss själva och det har du som kund också rätt att göra. Därför är vi transparenta med vad vi gör för att bidra till en hållbar utveckling. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete/hallbarhet