Cleaning in cafe

Storstädning i Stockholm — vi hjälper er göra rent från grunden 

Med miljömärkt storstädning i Stockholm anpassad efter era behov, bidrar vi till att skapa rena och välfungerande arbetsplatser.

Varför anlita ISS för er storstädning i Stockholm?

Med många städfirmor att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken man ska anlita. Vi på ISS erbjuder skräddarsydd och miljömärkt storstädning på alla typer och storlekar av företag i Stockholm utförd av vår egen specialistutbildade personal. Läs mer om varför du bör välja ISS för er storstädning nedan.

2022_Cleaning_Services_14

Skräddarsydda lösningar 

ISS är Sveriges största leverantör inom städning och hjälper såväl stora som små företag med sin storstädning i Stockholm. Vi har erfarenhet av att sköta städningen för alla typer av verksamheter, från daglig kontorsstädning till avancerad städning inom t.ex. sjukvården och livsmedelsbranschen. Vi kundanpassar alltid vår storstädning efter era behov.

 Generellt sett kan man säga att vår storstädning i Stockholm inkluderar de moment som inte ingår i den vanliga städningen. Det kan t.ex. innebära städning bakom möbler, höghöjdsstädning på väggar och i taket, tvätt av klädsel på soffor och stoppade stolar, städning kring armaturer och ventilation, samt i skåp. 

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt storstädning 

Eftersom vi på ISS har ett starkt hållbarhetstänk har vi självklart miljömärkt vår storstädning i Stockholm genom Svanen. Det innebär bl.a. att vi endast använder oss av miljömärkta rengöringsmedel som vi hushåller effektivt med. 

Vidare erbjuder vi helt kemikaliefri städning till de företag som efterfrågar det. Tack vare ihärdigt arbete av våra medarbetare på ISS Sverige har vi lyckats minska användningen av kemikalier med 86 % sedan 2013. Med hjälp av bl.a. microfiberdukar, microfibermoppar och diamantrodeller kan kemikalier uteslutas

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
ID_Website_Transportation_Airport

Specialistutbildad personal 

Vi lägger mycket tid och energi på att rekrytera de bästa talangerna och ge dem en gedigen utbildning inom städning, hållbarhet och service för att kunna leverera vad vi lovar. Till skillnad från många andra aktörer använder vi endast egen städpersonal. Vidare är kundrelationer och god service är för oss lika viktigt som att lämna era lokaler i perfekt skick efter det att vi utfört vårt jobb. 

Självklart har vi kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända. Vi är även ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Därför kan du vara säker på att vi arbetar hållbart, tar hand om våra medarbetare och levererar ett skinande rent resultat varje gång. 

Fördelar med storstädning i Stockholm

Fördelarna med storstädning är många och kan variera beroende på verksamhet och storlek. Men gemensamt är att det bidrar till att personalen håller sig friska och mår bra. Med storstädning kan en rad föroreningar från inomhusmiljön minskas. Detta genom att ta bort damm och partiklar som annars kan dras in i lungorna.

Vidare kan storstädning vara nödvändig för vissa typer av verksamheter för att säkerställa brandsäkerheten och att minska brandrisken. Det gäller t.ex. vissa typer av industrier där mycket damm kan påverka produktionen.

Slutligen kan storstädning vara en viktig del i att skapa en bättre kundupplevelse. Det gäller särskilt butiker som har många besökare varje dag. Exempelvis är det vanligt bland våra butikskunder att boka städning av vissa ytor såsom provrum etc. 

Hur går vår storstädning i Stockholm till?

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

Är ert företag intresserade av storstädning i Stockholm? Börja med att fylla i formuläret högst upp på sidan så kontaktar vi er inom kort för att höra mer kring era behov.  

AdobeStock_583915544

steg 2

Vi besöker era lokaler och anpassar pris

För kunna anpassa storstädningen efter just ert företags storlek och era behov kommer vi ut och tittar på era lokaler. Vi går igenom vad det är som som ska ingå i vår storstädning och kommer därefter med en offert med pris. 

AdobeStock_326583790

steg 3

Storstädning kan börja

Efter accepterad offert kommer vi och utför städningen på det sättet som vi avtalat. I samband med storstädningen planeras också en vanlig daglig städning som ni som kund ofta redan har i avtal med oss