AdobeStock_63026080

Storstädning — när det behövs extra krafttag 

Med skräddarsydd, professinell, miljömärkt och kvalitativ storstädning gör vi rent ned till varenda liten list. 

Fördelar med ISS storstädning

Ibland kan det behövas extra krafttag med städningen oavsett storlek på ert företag, t.ex. i samband med flytt, ombyggnad, eller renovering. Här kan du läsa mer om varför just ISS kan hjälpa dig på bästa sätt med storstädningen och vad som ingår.

Storstädning har många fördelar och kan variera beroende på verksamhet. Inom viss typ av industri kan t.ex. mycket damm vid produktionen utgöra brandfara, och då blir storstädning viktigt för att säkerställa brandsäkerheten. För andra verksamheter såsom klädbutiker kan storstädning av vissa ytor som t.ex. provrum, förbättra kundupplevelsen. Men oavsett verksamhet och bransch, bidrar storstädning till bättre hygien och arbetsmiljö, och bör därför ses som en investering i era anställda, kunder och besökare.  

CH_2019_Cleaning_Cobot__6223 HR

Skräddarsydd storstädning för er företagsstorlek och förutsättningar 

Vi erbjuder storstädning inom alla branscher, vare sig det gäller städning av kontor, industri, sjukhus eller butiker. Vi skräddarsyr städningen efter era behov och kommer gärna ut och tittar på era lokaler för att gemensamt komma fram till vad som ska ingå i storstädningen. Därefter tar vi fram ett offertförslag med pris på storstädning.  

DE_2020_Cleaning_Hygiene Stewart_PureSpace_August_2020

Vad ingår i en storstädning? 

Generellt kan man säga att vi i storstädningen inkluderar moment som inte annars ingår i den vanliga städningen. Det kan t.ex. innebära städning bakom möbler, högt upp på väggar och i taket, möbeltvätt, och städning kring armaturer och ventilation. Vi brukar också lägga extra fokus på kök och badrum, där t.ex. torkning och rengöring av vitvaror, fläkt, köksskåp samt rengöring av dusch/badrum och toalett ingår.  

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Miljömärkta rengöringsmedel 

Vi på ISS har ett starkt hållbarhetsfokus där vi värnar om både natur och människa. Därför har det för oss varit en självklarhet att Svanenmärka vår storstädning, vilket bl.a. innebär att endast använda miljömärkt rengöringsmedel som doseras i en liten men effektiv mängd. Till företag som efterfrågar helt kemikaliefri storstädning kan vi erbjuda även det, där vi använder speciella resurser såsom micofiberdukar, diamantrondeller och avjoniserat vatten.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
DK_2018_Diversity pictures for AR

Specialistutbildad personal & hög kvalitet 

ISS använder endast egen personal och anlitar aldrig underleverantörer för att utföra arbetet. Våra medarbetare är utbildade inom både städning, hållbarhet och service för att säkerställa kvalitet i alla led. För oss är bra service lika viktigt som att städningen är miljömärkt och att resultatet blir skinande rent varje gång. Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och har självklart kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända.  

Hur vår storstädning går till

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakts oss

Är ni intresserade av storstädning? Om ni redan är kund hos oss är det lättast att ni vänder er till den kontaktpersonen ni har hos oss. Annars går det bra att fylla i formuläret högst upp på sidan.  

AdobeStock_296468422

steg 2

Platsbesök

Om ni inte redan är kund hos oss kommer vi gärna ut och tittar på era lokaler för att tillsammans gå igenom vilka moment som ska ingå i storstädningen. Därefter skickar vi ett offertförslag på priset av storstädning.  

Chaning mop cloth

steg 3

Storstädning

Efter accepterad offert, där också vanlig städning ingår, kommer vi till er och utför städningen på avtalad tid och på det vis som vi kommit överens om. Har ni redan ett avtal med oss slår vi ihop storstädningen med den vanliga dagliga städningen.