Cleaning in cafe

Storstädning i Malmö — skinande rent ned till varenda liten vrå.

Med kundanpassad och Svanenmärkt storstädning i Malmö skapar vi välfungerande arbetsplatser med ökad produktivitet.  

Varför anlita ISS för er storstädning i Malmö?

Med många städfirmor att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken man ska anlita. Vi på ISS erbjuder skräddarsydd och miljömärkt storstädning på alla typer och storlekar av företag i Malmö utförd av vår egen specialistutbildade personal. Läs mer om varför du bör välja ISS för er storstädning nedan.

AdobeStock_271965807

Skräddarsydda lösningar 

Eftersom alla verksamheter är olika anpassar vi vår storstädning i Malmö efter era behov och storlek på företag. Vi hjälper stora såväl som små företag inom alla olika branscher. Vi har erfarenhet av storstädning från bl.a. butiker, kontor, industri och vårdmottagningar (t.ex sjukhus, vårdcentraler och tandläkarmottagningar). Inget uppdrag är således för stort eller för litet. 

För att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning åker vi ut till er för ett platsbesök för att titta på vad som ska ingå. Generellt kan man dock säga att allt som inte ingår i vanligt dagligt städ ingår. Det kan t.ex. vara städning i svårtillgängliga utrymmen, högt upp på tak och väggar, i och kring armaturer, ventilation och skåp. 

 Många av våra kunder vill lägga till tjänster såsom golvvård och fönsterputs i samband med sin storstädning. Det är självklart något som vi också hjälper till med. 

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt & ISO-certifierad  

Eftersom vi på ISS värnar om miljön har vi låtit miljömärka vår storstädning i Malmö genom Svanen. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar för miljöarbetet där vi lever upp till stränga krav vad gäller bl.a. kemtekniska produkter, städkvalitet och personalens utbildning. För företag som efterfrågar helt kemikaliefri städning kan vi erbjuda även det.   

Värt att nämna är också att vi är ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Därför kan du vara säker på att vår städning är skonsam för både människa och miljö, samt att resultatet blir skinande rent varje gång. 

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
2022_Cleaning_Services_06

Specialistutbildad personal 

Vi på ISS lägger stor vikt vid att hitta de bästa talangerna och utbilda dem till att bli proffs när det gäller städning, hållbarhet och service – oavsett storlek på ert företag. All personal är vår egen och vi anlitar aldrig underleverantörer, till skillnad från andra aktörer i branschen. På så sätt kan vi säkerställa att vi levererar städning av högsta kvalitet. Självklart har vi både kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända.  

Fördelar med storstädning i Malmö

Fördelarna med storstädning är många och kan variera beroende på verksamhet och storlek. Men gemensamt är att det bidrar till att personalen håller sig friska och mår bra. Med storstädning kan en rad föroreningar från inomhusmiljön minskas. Detta genom att ta bort damm och partiklar som annars kan dras in i lungorna.

Vidare kan storstädning vara nödvändig för vissa typer av verksamheter för att säkerställa brandsäkerheten och att minska brandrisken. Det gäller t.ex. vissa typer av industrier där mycket damm kan påverka produktionen. 

Slutligen kan storstädning vara en viktig del i att skapa en bättre kundupplevelse. Det gäller särskilt butiker som har många besökare varje dag. Exempelvis är det vanligt bland våra butikskunder att boka städning av vissa ytor såsom provrum etc. 

Hur går vår storstädning i Malmö till?

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

Är ert företag intresserade av storstädning i Malmö? Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Efter det återkopplar vi till er inom kort för att ta ärendet vidare. 

AdobeStock_302939675

steg 2

Vi besöker era lokaler och anpassar pris 

För kunna anpassa storstädningen efter just ert företags storlek och era behov kommer vi ut och tittar på era lokaler. Vi går igenom vad det är som som ska ingå i vår storstädning och kommer därefter med en offert med pris. 

ISS HUB_2022_03

steg 3

Storstädning genomförs

Efter accepterad offert kommer vi ut till er och utför storstädningen enligt det som vi har avtalat. I samband med detta bokas också en vanlig daglig städning. Om ni är intresserade av tilläggstjänster såsom fönsterputs och golvvård kan vi fixa detta samtidigt.