Cafe putting up warning sign trolley included

Storstädning i Göteborg — professionell städhjälp från golv till tak

Med skräddarsydd och miljömärkt storstädning i Göteborg skapar vi arbetsplatser där människor trivs och mår bra. 

Varför anlita ISS för er storstädning i Göteborg?

Med många städfirmor att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken man ska anlita. Därför listar vi här anledningarna till att låta just ISS ta hand om er storstädning i Göteborg, oavsett om ni är ett större eller mindre företag.

FI_2021_Cleaning services_Summer job_02

Skräddarsydda lösningar

Vår storstädning i Göteborg anpassas helt och hållet efter era behov, vare sig ni har ett stort företag eller ett mindre. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi hjälper företag inom alla typer av branscher såsom kontor, butik, vårdmottagningar och inom industrin.  

Även fast storstädningen skräddarsys efter era behov kan man generellt säga att den innefattar allt som inte görs i den vanliga dagliga städningen. Det kan t.ex. vara städning högt upp på tak och väggar, bakom möbler, i och kring armaturer och ventilation, samt i skåp. Även tvätt av klädsel på möbler såsom soffor och stolar, brukar normalt ingå.  

Många av våra kunder i Göteborg vill i samband med storstädningen passa på att lägga till andra tjänster såsom golvrengöring och fönsterputs, vilket vi så klart också ordnar med. 

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt & ISO-certifierad

Då vi på ISS värnar om både människa och miljö har vi låtit miljömärka vår storstädning i Göteborg genom Svanen. Det innebär bl.a att vi tar ett helhetsgrepp om miljöarbetet med alltifrån vilka produkter vi använder till hur driften av städtjänsten går till. Exempelvis använder vi endast miljömärkta rengöringsmedel som vi hushåller sparsamt med. 

För företag i Göteborg som vill gå steget längre i sitt miljöarbete erbjuder vi även kemikaliefri storstädning. Med hjälp av microfiberdukar, microfibermoppar, diamantrodeller och implementering av ultrarent vatten, kan vi rengöra effektivt utan kemikalier. 

Värt att nämna är också att ISS är ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Därför kan du vara säker på att vår storstädning levererar ett skinande rent resultat varje gång, utan bekostnad på vare sig människa eller miljö.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
2022_Cleaning_Services_18

Specialistutbildad personal

Våra medarbetare är navet i vår verksamhet och därför lägger vi stor vikt vid att rekrytera de bästa talangerna och utbilda dem inom städning, hållbarhet och service. Vi använder endast vår egen städpersonal och lägger aldrig ut arbete på underleverantörer. Detta för att säkerställa att vi håller det vi lovar och kunna leverera ett skinande rent resultat varje gång. Självklart har vi kollektivavtal och ansvarsförsäkring.

Fördelar med storstädning i Göteborg

Med storstädning 2-3 gånger per år kan ni vara säkra på att hålla rent på platser som annars inte rengörs och där det kan vara svårt att komma åt. En ren och städad arbetsplats bidrar till att människor håller sig friska och mår bra, samt kan prestera på jobbet. ISS storstädning blir därför en investering i era anställda.

Skinande rena lokaler kan också bidra till mer försäljning och att attrahera talanger genom att ge besökare ett positivt första intryck. Det är ofta särskilt viktigt för verksamheter såsom butiker och vårdmottagningar, som har mängder av besökare varje dag. 

Hur går vår storstädning i Göteborg till?

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

Är ni intresserade av storstädning i Göteborg? Börja då med att fylla i formuläret högst upp på sidan så återkopplar vi till er inom kort.

AdobeStock_573907162

steg 2

Vi besöker era lokaler

I ett nästa steg gör vi ett platsbesök hos er i Göteborg (givet att ni inte är kund hos oss sedan tidigare). Detta för att kunna skräddarsy storstädningen efter era behov. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg och vad som ska ingå. Därefter skickar vi en offert med pris på storstädningen.  

AdobeStock_296468422

steg 3

Storstädning utförs

Efter accepterad offert kommer vi till er och utför storstädningen enligt vad vi kommit överens. I samband med storstädningen bokas också in en vanlig daglig städning.