Cleaning in cafe

Kontorsstädning i Stockholm — för en ren & säker arbetsmiljö 

Med rätt kompetens, skräddarsydda lösningar och miljömärkta produkter, skapar vi kontor där folk trivs att arbeta, oavsett storlek.  

Varför välja ISS för er kontorsstädning i Stockholm? 

Med en uppsjö av aktörer som erbjuder kontorsstädning i Stockholm kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi vill därför lyfta fram tre anledningar till varför ni bör välja just ISS som samarbetspartner, och hur vi kan hjälpa ert företag på bästa sätt. 

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Miljömärkt kontorsstädning 

ISS erbjuder miljömärkt kontorsstädning i Stockholm genom Svanen. Det innebär att vi går steget längre än många andra aktörer för att värna om miljön och de som städar. 

Exempelvis använder vi endast miljömärkta rengöringsmedel som doseras i små men effektiva mängder, och har noggranna processer på plats för kvalitetskontroll. Med ISS som partner kan du därför vara säker på att få kvalitativ och hållbar kontorsstädning i Stockholm levererad.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
RBS

Flexibla lösningar 

ISS erbjuder kontorsstädning i Stockholm till företag i alla storlekar. Vi anpassar städnignngen efter just ert företags behov vad gäller frekvens och omfattning. Vissa av våra kunder har behov av daglig kontorsstädning, medans andra kontor städas en gång i veckan.  

Många av våra kunder som anlitar oss för kontorsstädning i Stockholm vill att vi tar ett helhetsansvar med att t.ex. utföra mattservice, vaktmästeritjänster, och se till att kaffe och frukt finns på kontoret. Fördelen med det är att du får allt samlat på en faktura och får en kontaktperson hos oss på ISS.  

Cleaning_Graded

Professinell och utbildad personal 

ISS har extremt duktiga medarbetare som utför kontorsstädning i Stockholm, där alla är utbildade inom städning, hållbarhet och service. Vi använder endast egna städare och lägger aldrig ut arbete på underleverantörer. Givetvis omfattas all vår personal av kollektivavtal och ansvarsförsäkring.  

Vilka är fördelarna med kontorsstädning?

Cleaning_Graded

Med ISS professionella kontorsstädning i Stockholm ser vi till att arbetsytor hålls rena och att allergener i luften minskas, vilket bidrar till att anställda håller sig friska och mår bra. Genom att hålla kontorsmiljön och golven rena, hjälper vi också till att minska risken för olyckor och gör arbetsplatsen säkrare. Det leder i sin tur till färre sjukdagar och att anställda kan prestera bättre, vilket ökar företagets produktivitet.  

Att ha det rent kontor är också av avgörande betydelse för att kunder ska skapa sig ett positivt intryck och prata gott om ditt företag.  

Med vår kontorsstädning i Stockholm gör du också långsiktiga kostnadsbesparingar eftersom dina inventarier håller sig i bättre skick längre. Du slipper således byta ut eller reparera dina möbler, mattor och golv lika ofta. 

Hur vår kontorsstädning i Stockholm går till och hur du kommer igång

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

steg 1

Kontakta oss

Behöver ert företag hjälp med kontorsstädning i Stockholm? Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. Vi kommer då att kontakta dig inom kort för att ställa några följdfrågor så att vi kan ta ärendet vidare.  

Interior of empty canteen with tables and chairs

steg 2

Platsbesök

För att kunna erbjuda anpassad kontorsstädning i Stockholm efter ert företags storlek och behov, kommer vi ut och tittar på era lokaler. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt upplägg och pris som vi sedan ger en offert på.  

Close up cleaning door handle

steg 3

Vi påbörjar kontorsstädningen 

Efter accepterad offert och påskrivet avtal kan städningen påbörjas. Vi sköter kontorsstädningen med den omfattning och frekvens som är avtalat. Om ni märker att ni är i behov av andra tilläggstjänster efter påbörjat samarbete kan vi självklart ordna detta.   

AdobeStock_502173319

steg 4

Utvärdering och uppföljning 

En viktig del av vår kontorsstädning är att regelbundet följa upp vår kvalitet och utvärdera vårt samarbete, så att vi håller det vi lovar. Vår städfirma i Stockholm är alltid öppna för feedback, och om det skulle påpekas brister, ser vi till att åtgärda detta.