Cafe putting up warning sign trolley included

Kontorsstädning i Malmö — för mer produktiva arbetsplatser

Vår kontorsstädning i Malmö är både miljömärkt och anpassad efter ert företags storlek och behov, och utförs av specialistutbildad personal för en så trivsam arbetsplats som möjligt.  

Varför välja ISS för er kontorsstädning i Malmö?

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt städning 

Eftersom vi på ISS värnar om både miljö och människor har vi låtit miljömärka vår kontorsstädning i Malmö genom Svanen. Konkret innebär det att våra medarbetare utför städningen på ett ergonomiskt och hållbart sätt, där små men effektiva mängder rengöringsmedel används. 

Utöver det har vi utarbetat strikta processer och riktlinjer för kvalitetskontroll så att kontorsstädningen blir lika bra varje gång. Vi är också stolta att kunna erbjuda helt kemikaliefri kontorsstädning i Malmö till företag som efterfrågar det.  

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
FI_2021_Cleaning services_Summer job_02

Flexibla lösningar 

Alla företag är olika stora med olika behov, därför är flexibiliteten viktig kring när, hur ofta och vad som ska ingå i städningen. Vi kommer därför ut till er för att titta på lokalerna och ge en rekommendation innan vi påbörjar vårt samarbete. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg anpassat efter era behov.

Oavsett storleken på ert företag erbjuder vi förstklassig kontorsstädning i Malmö, som kan utföras veckovis eller varje dag om behovet finns. Med hänsyn till verksamheten kan ni själva bestämma om ni vill att städningen utförs på dagen, kvällar eller helger.

Vår kontorsstädning i Malmö kan också enkelt byggas på med flera populära tilläggstjänster. Exempelvis efterfrågar många av våra kunder mattservice, fönsterputs och frukt och kaffe på kontoret.  

2022_Cleaning_Services_08

Professionell och serviceinriktad personal 

ISS är störst i Sverige på kommersiell städning, och lägger därför stora resurser på att rekrytera och utbilda de bästa talangerna. I våra interna utbildningar ligger fokus på städning, hållbarhet och service. Med det sagt kan vi garantera att vår kontorsstädning i Malmö sker ergonomiskt, miljömässigt hållbart och att du som kund bemöts på ett trevligt och serviceinriktat sätt.

Till skillnad från andra aktörer i branschen utförs endast vår kontorsstädning i Malmöav ISS egna städare. Alla medarbetare är självklart ansvarsförsäkrade och omfattas av kollektivavtal.  

2022_Cleaning_Sevices_23

Fördelar med att anlita ISS för er kontorsstädning i Malmö 

Vår kontorsstädning i Malmö bidrar till välfungerande arbetsplatser där folk trivs att arbeta. Genom att hålla kontoret städat och organiserat mår era medarbetare också bättre och kan prestera på topp, och minskar samtidigt risken för frånvaro och olyckor.  

Ett välstädat kontor är också en förutsättning för att göra ett gott intryck hos potentiella kunder och nya talanger som man vill rekrytera, och blir därför viktigt när det kommer till försäljning och att framstå som en attraktiv arbetsgivare. 

 Att ha ett städat kontor genom vår kontorsstädning i Malmö bidrar ni till kostnadsbesparingar i och med ett minskat slitage på möbler, golv och mattor så att de håller längre och inte behöver bytas ut lika ofta.  

Fördelar med att anlita ISS för er kontorsstädning i Malmö

AdobeStock_341008698

steg 1

Kontakta oss

Behöver ert företag hjälp med kontorsstädning i Malmö? Då börjar ni med att skicka in formuläret högst upp på sidan. Fyll i namn, företagsnamn, kontaktuppgifter och berätta hur vi kan hjälpa er, så hör vi av oss så snart som möjligt för att ta ärendet vidare.

AdobeStock_504191178

steg 1

Platsbesök

För att kunna erbjuda er anpassad kontorsstädning i Malmö besöker en representant från ISS er och tittar på ert kontor. Vi ser över vilka ytor som behöver städas och hur ofta, samt vilka eventuella tilläggstjänster som kan vara intressanta. Därefter ger vi er ett förslag på pris som ni får ta ställning till. I vår offert ingår självklart det material och den utrustning som krävs för att göra jobbet.  

DE_2020_Cleaning_Hygiene Stewart_PureSpace_August_2020

steg 3

Vi påbörjar kontorsstädningen 

Efter att offerten accepterats och kontraktet är påskrivet sätter vi igång med kontorsstädningen med den frekvens och omfattning som vi kommit överens om. Ni får en personlig kontakt hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till vid frågor.  

AdobeStock_577111877

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

En kritisk del i vår kontorsstädning är att göra noggranna kvalitetskontroller av vår städning så att vi lever upp till vad vi lovar, och alltid levererar ett skinande rent resultat. Vi välkomnar alltid feedback från våra kunder, och åtgärdar självklart brister om sådana skulle finnas.