FI_2017_Tieto_Cleaning Services_02

Kontorsstädning i Göteborg — för hygieniska & säkra arbetsplatser

Vår kontorsstädning i Göteborg är kvalitativ, flexibel och miljömärkt. Den bidrar till att personalen mår bra och kan prestera på topp

Varför anlita ISS för er kontorsstädning i Göteborg?

Close up cleaning door handle

Flexibla lösningar efter ditt företags storlek och behov

Vår kontorsstädning i Göteborg är anpassningsbar efter er verksamhets storlek och behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår. Många av våra större kunder vill att vi kommer och städar deras lokaler varje dag, medan mindre företag endast har behov av kontorsstädning en gång i veckan.

Cafe putting up warning sign trolley included

Kunnig personal

ISS är Sveriges största leverantör inom städning, och lägger därför stora resurser på att attrahera de bästa talangerna och utbilda dem inom städning, hållbarhet och service. För oss är ett trevligt och professionellt kundbemötande lika viktigt som att leverera städning i världsklass. Vår kontorsstädning i Göteborg utförs alltid av våra egna anställda, utan underleverantörer, som självklart omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något händer.

SE_ISS_Stangstaden

Miljömärkt genom Svanen

För oss på ISS är det en självklarhet att värna om både miljö och människor, och därför är vår kontorsstädning i Göteborg miljömärkt genom Svanen. Det innebär att vi tar ett helhetsgrepp om miljöarbetet som omfattar både produkterna vi använder och utförandet av städningen

Vår kontorsstädning i Göteborg utförs av kunnig personal som är utbildade inom hållbar städning, där vi endast använder miljömärkta rengöringsmedel som doseras effektivt i små mängder. Dessutom har vi processer som säkerställer kvalitet så att du kan känna dig trygg med att kontoret blir skinande rent varje gång.

Vilka är fördelarna med kontorsstädning i Göteborg?

Att ta hjälp med kontorsstädning är en investering både i företaget och era anställda. Med vår kontorsstädning i Göteborg ser vi till så att kontoret är rent och prydligt, vilket ökar trivseln bland medarbetarna, och minskar risken för olyckor, frånvaro och sjukskrivningar. Med nöjdare medarbetare skapar ni också förutsättningar för dem att göra ett bättre jobb som ökar produktiviteten. En annan fördel som våra kunder av kontorsstädning i Göteborg uppskattar, är att de sparar in pengar på reparationer och byten av t.ex mattor, möbler och golv som annars slits ut fortare. Ett rent och städat kontor är också en viktigt när det kommer till att göra ett gott första intryck hos både kunder och arbetssökande som kan komma att besöka kontoret.

Hur vi arbetar och hur ni kommer igång

AdobeStock_341008698

Steg 1

Kontakta oss

Behöver ert företag hjälp med kontorsstädning i Göteborg? Börja då med att fylla i intresse formuläret högst upp på sidan så kontaktar vi er så snart som möjligt. Vi ställer några kompletterande frågor för att skapa oss en bättre uppfattning om era behov så att vi kan ta ärendet vidare.  

Interior of empty canteen with tables and chairs

steg 2

Platsbesök

För att kunna erbjuda er skräddarsydd kontorsstädning i Göteborg kommer vi ut och tittar på ert kontor. Detta för att skapa oss en så bra uppfattning som möjligt om företagets storlek och behov – t.ex. hur ofta och i vilken omfattning städning behövs, samt vilka tilläggstjänster som kan vara intressanta för just ert företag. Därefter tar vi fram en rekommendation på städupplägg, vad som ingår och det pris som vi offererar för kontorsstädningen.  

Close up cleaning hand dryer

steg 3

Kontorsstädningen kan påbörjas 

När offerten accepterats och kontraktet är påskrivet börjar vi arbetet med städningen. Vi står givetvis för all städutrustning som krävs för att göra jobbet. Vidare får ni en personlig kontakt hos oss på ISS som ni alltid kan vända er till.

AdobeStock_324447961

steg 4

Uppföljning och utvärdering 

Oavsett om det handlar om kontorsstädning i Göteborg eller någon annan stad, så är utvärdering och uppföljning en viktig del av vårt arbete. Vi har strikta processer för att kvalitetssäkra vår städning, och är även ISO-certifierade inom kvalitet. Vi välkomnar alltid feedback för att förbättra våra tjänster, och om det skulle finnas brister tar vi självklart ansvar för att åtgärda detta.