AdobeStock_195599516

Fönsterputs

Fönsterputs för företag 

Fönsterputsning för företag med miljömärkta produkter, flexibla lösningar och bra personal.

AdobeStock_195599516

Varför välja fönsterputs från ISS?

Flexibla företagslösningar 

Få fönstren att glänsa med vår professionella fönsterputsning. Oavsett om det gäller 2-glas, 4-glas fönster, fasadglas eller butiksfönster, kan ni lita på oss för enastående resultat och skinande rena fönster. Med våra flexibla lösningar för fönsterputsning behöver ni inte längre hålla reda på när det är dags för nästa fönsterputsning – vi tar hand om allt åt er.  

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Varför välja fönsterputs från ISS?

Ultrarent vatten – Miljövänlig fönsterputs  

Alla våra städtjänster är Svanenmärkta, inklusive vår fönsterputs, som uppfyller höga miljöstandarder. Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel och i vissa fall använder vi en innovativ metod baserad på ultrarent vatten. 

Metoden ultrarentvatten bygger på kranvatten som har genomgått en process med fyra filter för att avlägsna salter och andra ämnen. Resultatet är en fönsterputsning utan ränder och snabb torkning. Det bästa av allt är att denna metod av fönsterputs är skonsam mot miljön eftersom den inte involverar några kemikalier. 

När du väljer fönsterputs från ISS kan du vara trygg med att du bidrar till en renare och mer hållbar framtid samtidigt som du får en felfri fönsterputsning. 

Hållbarhet på ISS/hallbarhet
FI_2021_Cleaning services_Summer job_03

Varför välja fönsterputs från ISS?

Erfarna & kunniga fönsterputsare 

ISS erbjuder professionell fönsterputsning utförd av utbildad och dedikerad personal. Vi sätter kvalitet, hållbarhet och service i fokus för att säkerställa en imponerande och långvarig glans på dina fönster. Våra medarbetare är experter inom höghöjdsarbete och utbildade i säkerhet, vilket innebär att de kan hantera utrustning på ett tryggt sätt. Du kan vara trygg med att vi tillhandahåller alla nödvändiga rengöringsprodukter och utrustning för fönsterputs. Dessutom är våra fönsterputsare kollektivavtalsanslutna och fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet och förtroende i vårt arbete.  

ISS Cleaning window Copyright ISS

Fördelar med fönsterputsning

Fönsterputs spelar en avgörande roll för att skapa en trivsam och professionell arbetsplats. Genom att ha rena fönster skapar ni inte bara en välkomnande atmosfär, utan bidrar även till välbefinnande hos era medarbetare. Med professionell fönsterputs får ni inte bara gnistrande rena fönster, utan även ett positivt intryck för era besökare. En ren och välskött arbetsplats sänder en stark signal om professionalitet och omsorg om detaljer. Det skapar förtroende hos era kunder och samarbetspartners och kan vara avgörande för att skapa långsiktiga affärsrelationer.  

Hur vår fönsterputs går till

AdobeStock_567608015

steg 1

Kontakta oss 

Behöver ni hjälp med fönsterputs? Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. En säljare kommer då att återkoppla till er inom kort för att ta ärendet vidare.  

AdobeStock_62667374

steg 2

Platsbesök

För att kunna erbjuda skräddarsydd fönsterputs kommer vi ut till er för ett platsbesök. Vi går tillsammans igenom bl.a. hur många fönster och sidor som ska putsas och tittar på storleken på fönstren. Därefter sätter vi ihop en offert med pris på fönsterputsning. 

AdobeStock_326583790

steg 3

Fönsterputsning utförs 

Efter accepterad offert kan vi påbörja fönsterputsningen. Kom ihåg att plocka undan saker som står i vägen för fönstren innan vi kommer så att vi kan göra vårt jobb på ett smidigt sätt. 

AdobeStock_548538090

steg 4

Uppföljning och utvärdering

En viktig del av vår fönsterputsning är kvalitetskontroll och uppföljning av vårt samarbete. För att du som kund alltid ska känna dig nöjd besiktigar vi tillsammans arbetet efter utfört jobb.