FI_2023_Restaurant Ragnar_Chopping vegetables

ISS Skolmat för förskolor och skolor

Vi gör skoldagen enklare och fylld av energi. Vår goda och nyttiga skolmat gör att både barn och lärare orkar prestera, hela dagen. 

Varför ska ni välja ISS som leverantör för skolmat?


  • Vår skolmat är näringsrik, varierande och välsmakande.
  • Vi skräddarsyr serveringslösningar som skapar en härlig matupplevelse för elever och personal, varje dag.
  • Vi tar ett helhetsgrepp på kost och välbefinnande.

FI_2023_Restaurant Ragnar_Salad buffet_02

Nyttiga och goda måltider för bästa inlärning

För att ge eleverna de bästa förutsättningarna att leka, lära och utvecklas, behövs energi och återhämtning. Vår skolmat ser vi till att elever och lärare får en välbalanserad lunch med rätt proportioner av kolhydrater, fett, protein samt vitaminer och mineraler. Vi erbjuder även ett brett utbud för olika smakpreferenser och allergier. 

AdobeStock_463052283

Miljö- och hållbarhetstänk

Vi strävar mot en hållbar och samarbetar med experter för att minimera miljöpåverkan och minska matsvinnet. Genom smart teknik och artificiell intelligens mäter vi matsvinnet och ökar andelen växt- och säsongsbaserade ingredienser för bättre hälsa och mindre miljöpåverkan.  

Läs mer om hur ISS minskar matsvinn/blogg/iss-minskar-matsvinn
FI_2023_Restaurant Ragnar_Customer service_Breakfast

Helhetsgrepp på kost och välbefinnande

Vi förstår att maten är en viktig del av elevernas och lärarnas dagliga upplevelse och välbefinnande. Måltiden ska vara näringsrik och miljön erbjuda tillfälle för återhämtning och social samvaro. Skollunchen är en viktig paus under dagen och vi hjälper er att lyfta den upplevelsen genom allt från bemötande och utbud till miljö och kvalitet. 

SE_2022_ICC_food services

Om ISS mat och dryck

Med över 20 års erfarenhet erbjuda ISS skräddarsydda servicelösningar för förskolor, arbetsplatser och äldreboenden. Vi satsar på kompetent kökspersonal, höga krav på hygien och säkra miljöer. Vi använder kreativitet, ny teknik och samarbetar med nytänkande experter för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant och kan erbjuda ännu bättre matupplevelser.

Läs mer om ISS mat och dryck/tjanster/mat-dryck