ISS Cleaning window Copyright ISS

ISS städfirma i Stockholm

Stockholms största städfirma

ISS städfirma erbjuder ett stort utbud av hållbara, flexibla och anpassningsbara städtjänster för att skapa de bäst städade arbetsmiljöernera i hela Storstockholmsområdet. 

Varför välja ISS som er städfirma i Stockholm?

Med en uppsjö städfirmor i Stockholm kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi listar därför fyra anledningar till att välja just ISS till er städpartner. 

AdobeStock_63026080

Stort utbud av städtjänster för alla sorters företag 

ISS städfirma i Stockholm erbjuder ett stort utbud av kommersiella städtjänster – alltifrån vanlig kontorsstädning och städning vid evenemang, till avancerad städning inom sjukvården och livsmedelsbranschen. Vi utför även städning i vissa offentliga miljöer såsom i tunnelbanan och på flygplatser. Oavsett storleken på ditt företag är vi på ISS städfirma i Stockholm säkra på att vi kan hjälpa er uppnå en renare, säkrare och hälsosammare arbetsplats.  

AdobeStock_302939675

Flexibla lösningar 

Eftersom mindre verksamheter ofta har andra behov än större företag när det kommer till städning, är ISS städtjänster flexibla och anpassningsbara. Det gäller t.ex. typ av städning, frekvens, omfattning och eventuella tilläggstjänster som kan vara relevanta. För att kunna erbjuda ett så bra upplägg som möjligt kommer en av våra medarbetare från vår städfirma i Stockholm ut och besöker era lokaler för att tillsammans komma överens om hur städtjänsten ska utformas.   

Baserat på ert företags storlek och behov kan vi städa era lokaler varje dag eller en gång i veckan. Många av våra kunder efterfrågar också tilläggstjänster såsom storstädning, fönsterputs och mattservice. Under Covid-19 var det även varit en hög efterfrågan på extraarbete med sanering och preventiv städning, som vi också har hjälpt våra kunder med. Du kan läsa mer om alla tilläggstjänster som vår städfirma i Stockholm erbjuder i vår FAQ-sektion längre ned på sidan.  

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt 

Alla vanliga städtjänster som vår städfirma i Stockholm levererar är miljömärkta genom Svanen. Det innebär bl.a. att vi endast använder miljömärkta produkter, hushåller med rengöringsmedel, och har noggranna processer för system- och kvalitetskontroll. Med det kan du vara säker på att vi levererar kvalitativ och hållbar städning för både miljö och människor, där resultatet blir skinande rent varje gång. För företag som efterfrågar helt kemikaliefri städning är det också något som vår städfirma i Stockholm erbjuder.  

Läs mer om hållbarhet på ISS/hallbarhet
ISS US_Cleaning_0G0A9864

Specialistutbildade städare 

Vår städfirma i Stockholm lägger ned stora resurser på att rekrytera de bästa talangerna och utbilda dem inom städning, service och hållbarhet. Eftersom kontorsstädning skiljer sig från t.ex. städning inom sjukvården och produktionsrengöring, har vi specialistutbildade städare inom olika områden. Till skillnad från flera aktörer inom städbranschen använder vi endast egna städare och lägger aldrig ut något på underleverantörer. Självklart är alla våra medarbetare ansvarsförsäkrade och omfattas av kollektivavtal.  

Vilka är fördelarna med att anlita ISS städfirma i Stockholm?

CH_2019_Cleaning_Cobot__6223 HR

Att anlita ISS städfirma i Stockholm bör ses som en investering i både era anställda och ert företag. Vi bidrar till att skapa en renare, mer städad och organiserad arbetsplats, där medarbetare trivs och mår bra, vilket i sin tur leder till ökad produktivitet. Dessutom minskar det risken för frånvaro, sjukskrivningar och olyckor.  

Städningen påverkar inte bara era medarbetare utan alla som besöker arbetsplatsen. Det gäller t.ex. kunder och arbetssökanden som kommer och besöker kontoret, och därför blir ett städat kontor viktigt för att göra ett bra första intryck. Av ännu större vikt är städning inom sjukvården där hygien  är avgörande för att minska risken för infektioner och hjälpa patienter att tillfriskna.  

En annan fördel värd att nämna är att slitaget på möbler, golv och mattor blir mindre, vilket gör att livslängden blir längre och att pengar kan sparas in på byten och reparationer.  

Hur ISS städfirma arbetar och hur ni kommer igång

Web_Desktop-CoreNet Finalist Art

sTEG 1

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp med någon av de städtjänster vi erbjuder? Börja då med att kontakta vår städfirma i Stockholm genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. En av våra säljare kommer därefter att återkoppla till dig inom kort för att ta ärendet vidare.  

AdobeStock_305261217

sTEG 2

Platsbesök

För att kunna erbjuda ett skräddarsytt upplägg för er verksamhet kommer en representant från vår städfirma i Stockholm ut och tittar på era lokaler. Med vår expertis och erfarenhet, samt önskemål från er som kund, tar vi fram ett förslag på upplägg och pris som vi offererar.  

Close up cleaning hand dryer

sTEG 3

Vi påbörjar arbetet

Efter accepterad offert och påskrivet avtal kan städningen påbörjas med den omfattning och frekvens som vi kommit överens om. Ni får en personlig kontakt på vår städfirma i Stockholm som ni alltid kan vända er till vid frågor. Givetvis går det bra att utöka med andra tilläggstjänster under samarbetets gång om så skulle önskas.  

AdobeStock_278582823

sTEG 4

Utvärdering och uppföljning 

Vår städfirma i Stockholm arbetar kontinuerligt med att följa upp, kvalitetssäkra och utvärdera så att vår städning lever upp till det vi lovar. Vi välkomnar feedback och ser alltid till att åtgärda eventuella brister.