Close up cleaning door handle

ISS STÄDFIRMA I SKÅNE

Smålands bästa städfirma

Med professionella medarbetare och ett stort utbud av miljömärkta och anpassade städtjänster, leverar vi den bästa städningen i Småland. 

FI_2017_Tieto_Cleaning Services_02

Komplett utbud för alla sorters företag 

ISS städfirma i Småland har lång erfarenhet av kommersiell städning och erbjuder ett brett sortiment av städtjänster. Vi hjälper våra kunder med alltifrån kontorsstädning och städning vid konferenser, till mer avancerad städning inom t.ex. industri, produktion och sjukvård. Vi är även experter på städning i offentliga miljöer såsom på skolor, flygplatser och i tunnelbanan. 

CH_2020_Hygiene-Services_Disinfection-Agent_ISS00658

Flexibla lösningar 

Vår städfirma är helt anpassningsbar efter ert företags behov. Mindre företag kan behöva en annan typ av städning än ett större, och vi ser till att våra städtjänster passar just er perfekt. För att skapa oss en korrekt uppfattning om vad ni behöver, kommer en representant från vår städfirma i Småland ut och tittar på era lokaler, och kommer tillsammans med er överens om ett passande upplägg. Vår städfirma i Småland har både stora och små kunder, där vissa behöver veckovis städning medan andra vill att vi städar deras lokaler dagligen. 

Många kunder efterfrågar också en allt-i-ett-lösning där vi på ISS förutom städningen, också hanterar t.ex. mattservice, vaktmästeritjänster och fönsterputs. Med ett sådant upplägg får du ISS som enda leverantör och kontakt, samt allt smidigt samlat på en faktura.  

FI_Ultra H2O_Cleaning Services

Svanenmärkt 

Eftersom ISS städfirma i Småland värnar högt om både miljö och människor är all vår lokalvård miljömärkt genom Svanen sedan 2014. Du kan därför vara trygg med att våra städmetoder är effektiva, ergonomiska och miljöanpassade. Vi använder endast miljömärkta rengöringsmedel som vi hushåller med på ett effektivt sätt. Vi har också gedigna processer för att kvalitetssäkra städningen så att resultatet blir perfekt varje gång.

Mer om hållbarhet på ISS/hallbarhet
ISS US_Cleaning_0G0A0011

Specialistutbildad personal

ISS städfirma i Småland satsar mycket på att rekrytera de bästa personerna för att utbilda dem inom städning, hållbarhet och service – där varje del är lika viktig. Eftersom kontorsstädning skiljer sig åt från t.ex. städning inom livsmedelsproduktion och på sjukhus, har vi specialistutbildad personal för olika typer av städning. Alla städare är våra egna och omfattas av kollektivavtal samt ansvarsförsäkring.  

Vilka är fördelarna med att anlita ISS städfirma i Småland?

FI_2020_imop_Ultimes Business Garden_Cleaning_02

Att anlita vår städfirma i Småland har många fördelar. Främst bör det ses som en investering i era anställda eftersom en ren och städad arbetsplats är en förutsättning för att personer ska må bra och ha möjlighet att prestera på topp. Vår städfirma avlägsnar allergener, och arbetsplatsen blir även mer organiserad, vilket gör att risken för skador och sjukdom reduceras.

Ett företags städning kan ofta spela en avgörande roll för att göra ett bra första intryck vilket kan vara viktigt när t.ex. nyanställda, kunder och samarbetspartners besöker er fastighet. På det viset kan alltså professionellt städade lokaler faktiskt bidra till att ni attraherar fler talanger och genererar mer försäljning.  

Genom att anlita vår städfirma i Småland kan ni också göra kostnadsbesparingar eftersom det minskar slitaget på inventarier – golv, mattor och möbler håller helt enkelt längre.

DE_MyISS_Smartphone

steg 1

Kontakta oss

Behöver ni hjälp av vår städfirma i Småland? Börja då med att fylla i och skicka in formuläret högst upp på sidan, så kontaktar vi er inom kort för att höra mer om ert företag och era behov.  

se-header-stadfirma

steg 2

Platsbesök

För att kunna ta fram ett skräddarsytt förslag på lokalvård för just ert företag, kommer en representant från vår städfirma i Småland ut och besöker era lokaler. Vi tittar bl.a. på vilka ytor som ska städas, hur ofta, och vilka tilläggstjänster som skulle kunna vara intressanta. Tillsammans kommer vi fram till ett lämpligt upplägg och pris på städningen som vi offererar.  

Close up cleaning hand dryer

steg 3

Städningen kan påbörjas

Efter accepterad offert och påskrivet avtal kan vi påbörja städningen med det upplägget som vi kommit överens om. Vi står givetvis för all städutrustning och allt material som krävs för att göra jobbet.   

AdobeStock_326319922

steg 4

Utvärdering och uppföljning 

Oavsett vilken städtjänst det handlar om, arbetar vår städfirma i Småland alltid med uppföljning och utvärdering för att säkerställa att vi håller det vi lovar. Vi har strikta processer för att säkerställa vår kvalitet, där vi erhåller ISO-certifieringen 14001. 

Vi städar i stora delar av Småland! Inklusive Jönköping, Växjö och Kalmar.