RBS

Avfallshantering för företag

AdobeStock_165402187

Vi hjälper ditt företag att källsortera och hanterar avfall

Vi är experter på avfallshantering för företag och hjälper dig att källsortera och hantera avfall på bästa sätt. Våra medarbetare har utbildning, kunskap och verktyg för att vägleda och underlätta för dina medarbetar att göra rätt från början. Vi erbjuder tydliga instruktioner och rutiner för avfallshantering och utför kontroller av tillstånd för avfallstransportörer och mottagningsstationer. 

Vi går även ett steg längre genom att hjälpa er utveckla effektiva metoder för avfallssortering. Genom att samarbeta med oss får ni en partner som engagerar sig i att maximera ditt företags hållbarhetsarbete.

SE_ISS x Volvo Group - Pantamera

”Pantamerabilen” främjar hållbarhet och stöttar utsatta familjer

Volvokoncernen har startat initiativet ”Pantamerabilen” för att främja hållbarhet och hjälpa utsatta familjer. Medarbetarna lämnar sina pantflaskor till bilen och panten skänks sedan till Stadsmissionen i Göteborg för att hjälpa familjer som lever i utsatthet. 

Tillsammans med vår partner ISS utforskar vi dessa frågor för att utvidga våra idéer och dra inspiration från olika projekt, både inom och utanför Volvo. När ISS föreslog idén, var vi snabba att ta till oss den. Ett tydligt exempel på innovativt tänkande genom bredare perspektiv”, säger Michael Brunstedt, Partnership & Innovation Manager, VGRE.

Läs mer/blogg/iss-volvo-pantamerabilen
AdobeStock_207714693

Med passion för hållbarhet

ISS vill vara branschledande inom hållbarhet. Därför ställer vi höga krav på oss själva och det har du som kund också rätt att göra. Det här gör vi för att bidra till en hållbar utveckling.

Läs mer om ISS hållbarhetsarbete/hallbarhet