ISS samarbetar med Microsoft

iss-ai-sweden

ISS samarbetar med Microsoft för att förbättra flexibelt arbete genom en AI-driven, uppkopplad arbetsplats

ISS A/S, ett globalt företag inom arbetsplatsupplevelse och facility management, samarbetar med Microsoft för att omforma flexibelt arbete med AI-lösningar.

Genom att kombinera data och insikter från Microsoft Places, Microsofts uppkopplade arbetsplatsapp, med ISS Workplace App och ISS:s oöverträffade operativa kapaciteter som levereras genom sina 350 000 anställda över hela världen, kommer ISS att förstärka sina tekniskt drivna operationer.

Den fysiska arbetsplatsen möter digitala möjligheter

Microsoft Places är en nylanserad AI-driven uppkopplad arbetsplatsapp med funktionsintegration över Microsoft 365. Den låter medarbetare samordna personliga möten och ger en omfattande överblick över hur människor använder den fysiska arbetsplatsen, vilket hjälper företag att hantera sin arbetsplats. ISS har valts ut för att samarbeta i resan att omforma hybridarbete.

Places kommer att låta distans- och hybridanställda enkelt samordna scheman och platser för att dra nytta av värdefulla personliga samarbeten samtidigt som chefer får insikter i hur den fysiska arbetsplatsen används för smartare schemaläggning och resursförvaltning.

Tillsammans kommer ISS och Microsoft att utforska hur arbetsgivare kan förbättra arbetsplatsupplevelsen genom datautbyte mellan ISS Workplace App och Microsoft Places.

Detta samspel kommer att hjälpa till att utforska de personliga arbetspreferenserna hos kontors-, kringresande och distansanställda, vilket kan användas för att utveckla mer produktiva och engagerande företagskulturer på kontoret som bäst passar anställdas behov.

”Jag uppskattar att Microsoft har valt ISS för att delta i deras resa att omforma hybridarbetsplatsupplevelsen. Vi vet att många arbetsgivare kämpar med att anpassa arbetsplatserna till miljöer som främjar samarbete, anslutning och bekvämlighet. Genom att samarbeta med Microsoft är vi unikt positionerade för att hjälpa våra kunder att forma arbetsvärlden genom teknologi som driver platser som engagerar och energiserar människor,” säger Markus Sontheimer, Group Chief Information & Digital Officer.

Utnyttja ISS:s engagemang för datadriven byggnadsförvaltning

Kombinationen av aggregerade data och insikter från Microsoft Places och operativa kapaciteter som tillhandahålls av ISS-anställda med hjälp av ISS Workplace App, kommer att fördjupa vår förståelse av hur människor och organisationer närmar sig den fysiska arbetsplatsen, vilket ger kunder den information de behöver för att fortsätta optimera arbetsoperationer i deras egna digitala arbetsplatstransformationer.

"Vi är glada att samarbeta med ISS för att föra deras expertis inom digitalt möjliga arbetsplatstjänster till det arbete vi gör med Microsoft Places för att förbättra de digitala och fysiska utrymmena för våra kunder," säger Lars Johnson, Microsoft General Manager, Collaboration.

”Vi tror att sann flexibilitet uppnås genom att skapa en uppkopplad arbetsplats - att sammanföra mjukvara, hårdvara och människor för att förbättra produktiviteten, stärka anslutningen med kollegor och möjliggöra bättre beslutsfattande.”

För medieförfrågningar:

Charlotte Holm, Head of External Communications, +45 4176 1989

Om ISS

ISS är ett ledande företag inom arbetsplatsupplevelse och facility management. I partnerskap med kunder driver ISS engagemang och välmående hos människor, minimerar påverkan på miljön och skyddar och underhåller egendom.

ISS förverkligar allt detta genom en unik kombination av data, insikt och serviceexcellens på kontor, fabriker, flygplatser, sjukhus och andra platser över hela världen. ISS har mer än 350 000 anställda över hela världen, som vi kallar ”placemakers”.

År 2023 uppgick ISS Groups globala omsättning till DKK 78,7 miljarder. För mer information om ISS Group, besök www.issworld.com

AdobeStock_110406859

läs fler nyheter från ISS

INSIKTER & NYHETER/blogg