Möt Karina Sepulveda: Nordisk Event Manager för en av ISS kunder inom konsult-branschen

Karina-Sepulveda-l

Karina Sepulveda ansvarar för externa kundevent i Sverige och Norden hos en av ISS kunder. Ett jobb hon stortrivs med.

– Jag såg att det fanns ett behov av att utveckla hur ISS tillsammans med kunden arbetar med event på nordisk nivå och att det finns en stor potential. Jag har även tidigare arbetat med att förbättra arbetsprocesser inom ett antal olika områden och det blir även mitt uppdrag nu i nya rollen. Det är något jag tycker är jätteroligt och därför kändes det som ett naturligt steg för mig att ta, säger Karina Sepulveda. 

Hon kom till ISS i november 2021 som Event Manager för kundens interna event i Stockholm & teamledare för Client Lounge. Efter ca 1,5 år dök rollen som ansvarig för externa kundevent event i Norden upp. Karina sökte rollen och fick den. Arbetet innebär att på olika sätt, strategiskt och operativt, stötta kollegor i Sverige, Norge, Finland, Danmark kring event, till exempel mässor, fysiska, live, hybrid och virtuella events. 

– Jag visste inte så mycket om ISS innan jag började här och inte heller vad jag skulle förvänta mig. Jag blev positivt överraskad och är supernöjd med både det jobb jag har nu och den tidigare rollen. Det är ett flexibelt jobb, frihet under ansvar och härliga kollegor, säger hon. 

Karina har lång erfarenhet av att projektleda möten och event. Innan ISS jobbade hon i över åtta år på kulturcentret Artipelag, bland annat som ansvarig för projektledaravdelningen.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Människorna, kollegorna! Att jag får göra det jag är bäst på och att få fria händer och stort eget ansvar. Jag har fått många nya nordiska kollegor och det är väldigt roligt att få åka runtom i Norden och stötta och jobba med de olika eventen. Det ger också mycket energi när man jobbar hårt med ett event och ser att man överträffar förväntningarna hos beställaren.  

Vad har du för mål i din roll?
Att utveckla eventen på nordisk nivå så att vi har ett effektivt arbetssätt, rätt verktyg och rätt organisation för det. Att vi samarbetar över landsgränser och lär av varandra.

Vad ger dig energi utanför jobbet? 
Mina tre barn och min stora familj. 

Vad är din dolda talang? 
Jag är en social kameleont, är duktig på att anpassa mig och passa in i det rummet/projektet jag befinner mig i. 

Vad gör du på fritiden och när du kopplar av? 
Är ute och hänger med familjen och tankar energi.  

ISS and Watershed forge global partnership_14092023

Låt oss bygga ditt konsultföretags framgång tillsammans

Ge din konsultfirma konkurrensfördelar med våra skräddarsydda och mångsidiga tjänster. Vi inspirerar dina medarbetare att leverera sitt absolut bästa och arbetar tillsammans för att göra din arbetsplats till den mest attraktiva för nya talanger. Låt oss bygga ditt konsultföretags framgång tillsammans.   

Läs mer/branscher/konsultforetag