Man preparing trolley with mop cloths

ISS städfirma i Göteborg — för en renare & mer organiserad arbetsplats 

Varför välja ISS som er städfirma i Göteborg? 

Med en uppsjö städfirmor i Göteborg kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi listar därför fyra anledningar till att välja just ISS till er städpartner.

CH_2019_Cleaning_Cobot__6564

Städning för alla typer av företag

ISS är störst i Sverige på kommersiell städning och erbjuder mängder av städtjänster - alltifrån vanlig kontors- och butiksstädning, till mer avancerad städning inom sjukvården och livsmedelsbranschen. Många känner igen vårt varumärke från offentliga miljöer relaterat till transport och infrastruktur, såsom i tunnelbanan och på flygplatser, där vi också utför städning. Vår städfirma i Göteborg kan kort och gott erbjuda städning till alla företag oavsett verksamhet och storlek. I vår FAQ-sektion längre ned på sidan kan du se alla städtjänster vi erbjuder.   

International Womens Day 2022 #BreakTheBias (8)

Flexibla lösningar

Eftersom behovet av städning varierar för olika verksamheter är våra städtjänster anpassningsbara. Det gäller inte bara typ avstädning, utan även frekvens, omfattning och tidpunkt för när städningen ska utföras. För att kunna anpassa städningen efter era behov, besöker vi era lokaler, och kommer tillsammans fram till ett bra upplägg. 

Vår städfirma i Göteborg har kunder som vill att vi städar deras lokaler varje dag, medans andra mindre verksamheter endast har behov av städning en gång i veckan. Vilka ytor som ska städas och hur ofta, är helt styrt efter era behov. Populärt är att till städningen lägga till mertjänster såsom fönsterputs, mattservice och enklare vaktmästeritjänster för att få en anpassad helhetslösning med ISS städfirma i Göteborg som enda leverantör. 

se-svanen-logga

Svanenmärkt 

Med ISS städfirma i Göteborg kan du vara säker på att få hållbar städning levererad. Alla våra vanliga städtjänster är miljömärkta genom Svanen, vilket bl.a. innebär att vi hushåller med resurserna och endast använder miljömärkta rengöringsmedel. Städningen är standardiserad kvalitativ och effektiv så att resultatet blir utmärkt varje gång. För företag som efterfrågar helt kemikaliefri städning kan vi erbjuda även detta.   

Quatro select dosing

Specialistutbildad personal 

Vår städfirma i Göteborg satsar hårt på att rekrytera och utbilda de bästa talangerna för att kunna leverera på topp vad gäller städning, hållbarhet och service. För oss är ett bra kundbemötande lika viktigt som kvaliteten på städningen.   

Vi har experter inom olika typer av städning, vare sig det gäller kontorsstädning eller avancerad städning inom sjukvården, produktion eller industri. Du som kund kan känna dig trygg med att vi alltid använder våra egna städare som omfattas av ansvarsförsäkring och kollektivavtal. 

Vilka är fördelarna med att anlita ISS städfirma i Göteborg? 

AdobeStock_675888774

ISS städfirma i Göteborg hjälper er skapa en renare, säkrare och mer hygienisk arbetsplats där anställda trivs och mår bra, vilket i sin tur ökar produktiviteten. Lika viktigt är att städningen minskar risken för frånvaro och sjukskrivningar, och inom sjukvården är den avgörande för att minska risken för infektioner och påskynda patienters tillfrisknande.

Att ha en fräsch och välstad arbetsplats bidrar också till att göra ett bra första intryck, vilket kan vara särskilt viktigt när t.ex. arbetssökande och kunder kommer på besök. Dessutom gör det så att pengar kan spara in på byten och reparationer av möbler, mattor och golv som håller längre och inte slits ut i samma utsträckning. 

Hur vi arbetar och hur ni kommer igång

AdobeStock_541142737

Steg 1

Kontakta oss

Behöver vi hjälp av vår städfirma i Göteborg? Börja då med att kontakta oss genom att fylla i formuläret högst upp på sidan. En av våra säljare kommer då att höra av sig till er så snart det är möjligt för att ställa några följdfrågor och ta ärendet vidare.   

AdobeStock_637824260

steg 2

Platsbesök 

För att vi ska kunna erbjuda en skräddarsydd lösning kommer en representant från vår städfirma i Göteborg ut till er för ett platsbesök. Vi tittar på era lokaler, hör oss för kring era behov, och om eventuella tilläggstjänster kan vara intressanta. Baserat på detta tar vi sedan fram en offert som ni får ta ställning till.   

2022_Cleaning_Sevices_22

steg 3

Vi påbörjar städningen 

Efter accepterad offert och påskrivet kontrakt börjar vi sköta er städning med den frekvens och omfattning som avtalats. Självklart står vi för all städutrustning och material som krävs för att göra jobbet.   

AdobeStock_62553843

steg 4

Utvärdering och uppföljning 

För alla våra städtjänster är utvärdering och uppföljning en viktig del i vårt arbete. Vi har strikta processer för kvalitetskontroll så att vi håller det vi lovar, och är även ISO-certifierade inom kvalitet. Vi är alltid öppna för feedback från våra kunder, och åtgärdar självklart brister om sådana skulle finnas.   

Om oss

ISS är ett av Sveriges största tjänsteföretag med över hundra års erfarenhet, och globalt är vi fler än 400 000 anställda. Vi erbjuder tjänster inom städning, mat, support, teknik, workplace och säkerhet till företag i alla branscher. 

Med vårt arbete vill vi bidra till att skapa välfungerande arbetsplatser så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och göra det ni är bäst på. Vi gör detta med hjälp av våra kunniga och engagerade medarbetare som alltid håller vad de lovar, och levererar våra tjänster med högsta servicenivå och kvalitet. 

Vårt största fokus är att säkerställa hälsa och välmående för våra kunder och medarbetare, och därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.