AdobeStock_302939675

Bank & Finans

Vi hjälper er att skapa framtidens banker 

Vi kan banker. Vi jobbar med 20 av världens 30 största banker och med Nordens största banker och finansinstitut. Vi tar hand om bankernas medarbetare och deras arbetsmiljö på ett hållbart sätt.

Gör som andra stora banker – välj oss

AdobeStock_482291988

Attrahera och behålla talanger

Det är hård konkurrens om de bästa medarbetarna. Vi designar arbetsplatser som attraherar talanger och gör din bank till det mest eftertraktade valet.

AdobeStock_370182978

Säkerhet och förtroende

Bankvärlden kräver hög säkerhet och pålitlighet. Vi hjälper dig att skapa en säker bankmiljö där både medarbetare och besökare känner sig trygga.

AdobeStock_345366270

Ett minskat miljöavtryck

Banker som strävar efter att minska sina miljöavtryck och kostnader har en stark partner i oss. Vi hjälper dig att uppnå dina mål på ett sätt som är bra för både planeten och din affär.

AdobeStock_184536290

Maximera produktivitet

Vår optimering av lokaler och teknisk assistans ser till att din bank alltid kör på högvarv. Effektivitet och produktivitet är nyckeln till att möta dagens utmaningar.

Service för bank & finans

Städtjänster

Med våra dedikerade medarbetare hjälper vi er att skapa rena och välkomnande miljöer för era medarbetare och kunder. 

Läs mer om våra städtjänster här.

Tekniska tjänster

Vi erbjuder er bank tekniskt fastighetsunderhåll dygnet runt - allt för att säkerställa er produktiva, säkra och hållbara verksamhet.

Läs mer om våra tekniska tjänster här.

Mat & Dryck

Vi ser till att bankens medarbetare är nöjda och kan arbeta effektivt med fräscha, näringsrika måltider för arbetsdagens alla stunder.

Läs mer om Mat & Dryck här.

Workplace

Vi utformar bankens arbetsplatser baserat på era medarbetares och kunders behov, vilket ökar produktivitet och välmående samtidigt som kostnaderna minskar.

Läs mer om Workplace här.

Säkerhetstjänster

Vi ser till så att er verksamhet drivs på ett säkert sätt. Detta minimerar risker för bankens medarbetare samtidigt som det säkerställer att era besökare är i trygga händer.

Läs mer om våra säkerhetstjänster här.

bistro-nyhamnen

Läs de senaste nyheterna från ISS 

INSIKTER & NYHETER/blogg